Νίκη για τον Αστέρα Μεσολογγίου επί του ΑΟ Πενταλόφου (vid)

Δελτίο τύπου

Δεύτερη σερί νίκη για τον Αστέρα, τη Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018, το πρωί απέναντι στον Α.Ο. Πενταλόφου με σκορ 3-1, στο Ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου "Θ. Πασσιόπουλος".

Ήταν μια εύκολη επικράτηση, με τους παίκτες του Αστέρα να πραγματοποιούν τη καλύτερη εμφάνιση του πρωταθλήματος, παρουσία πολλών φιλάθλων που βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου.

Κυριάρχησαν σε όλους τους χώρους του γηπέδου, δημιούργησαν ευκαιρίες για περισσότερα γκολ και δεν άφησαν περιθώρια στην αντίπαλο ομάδα να δημιουργήσει κινδύνους στην εστία του τερματοφύλακα μας. Όσοι αγωνίστηκαν έδωσαν το 100% των δυνατοτήτων τους και στο τέλος του παιχνιδιού βρήκε τεχνική ηγεσία και παίκτες να πανηγυρίζουν για την εμφάνιση και τη νίκη. 

Από τα πρώτα λεπτά., η ομάδα του Αστέρα πήρε τα ηνία του παιχνιδιού, έλεγχε το χώρο του κέντρου και προσπαθούσε να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για το γκολ. Τελικά πέτυχε δύο γκολ και ήλεγξε το παιχνίδι, χωρίς να κινδυνέψει από την ομάδα της Πενταλόφου, η οποία δεν είχε καμία τελική φάση στο Α' ημίχρονο.  Η μόνη ευκαιρία των φιλοξενούμενων ήταν μια άστοχη εκτέλεση φάουλ στο τέλος του ημιχρόνου 

17' ΓΚΟΛ με απευθείας χτύπημα φάουλ, με τον σπεσιαλίστα στο είδος του Γρηγόρη Διαμαντόπουλο, να πετυχαίνει το τρίτο του γκολ με φάουλ φέτος για τον Αστέρα. Το φάουλ εκτελέστηκε με αριστοτεχνικό χτύπημα λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή της Πενταλόφου για να γράψει το 1-0.

39' Ευκαιρία για Αστέρα, σε κόρνερ από δεξιά ο Μηριούνης τροφοδότησε τον Τσιριμώκο, η επικίνδυνη σέντρα που έβγαλε έδιωξε σε νέο κόρνερ ο τερματοφύλακας της Πενταλόφου.

41' ΓΚΟΛ για τον Αστέρα, μετά από ωραία ενέργεια του Μπαλαμπάνη έξω από την περιοχή της Πενταλόφου, έβγαλε τη σέντρα μέσα στη περιοχή της φιλοξενούμενης ομάδας, όπου ο Φτούλης κοντρόλαρε τη μπάλα και με δυνατό πλασέ έκανε το 2-0.

43' Πρώτη επίσκεψη των φιλοξενούμενων στη περιοχή του Αστέρα. Φάουλ για την Πεντάλοφο από δεξιά έξω από τη μεγάλη περιοχή του Αστέρα, η εκτέλεση του όμως πέρασε άουτ χώρος να ανησυχήσει τον Κοκώρη.

Στο β' ημίχρονο, η φιλοξενούμενη ομάδα ανέβασε τις γραμμές του στο γήπεδο με συνέπεια να είναι ευάλωτη στις αντεπιθέσεις του Αστέρα. Ο Αστέρας συνέχισε από εκεί που σταμάτησε το Α' ημίχρονο και πίεσε για ένα ακόμα γκολ που ήρθε ξανά από τον Φτουλη. Στη συνέχεια έριξε λίγο τον ρυθμό, έδωσε την ευκαιρία στον προπονητή μας να βάλει νεαρούς παίκτες για την απόκτηση  εμπειριών. Παρολο αυτά έχασε σημαντικές ευκαιρίες να διευρύνει το αποτέλεσμα. Η φιλοξενούμενη ομάδα το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει το σκορ προς το τέλος του παιχνιδιού.

50' Ευκαιρία για τον Αστέρα, με τον Κουτρομάνη να βγαίνει στο κενό χώρο από ωραία πάσα του Φτούλη αλλά την τελευταία στιγμή να τον προλαβαίνει ο αμυντικός της φιλοξενούμενης ομάδας και να απομακρύνει τον κίνδυνο.

53' Πρώτη σοβαρή επίσκεψη της Πενταλόφου στα καρέ του Αστέρα, από αριστερά έγινε σέντρα μέσα στη περιοχή, η μπάλα έφτασε στο επιθετικό της Πενταλόφου ο οποίος από πλάγια δεξια επιχείρησε το σουτ αλλά μπλόκαρε σταθερά ο Κοκώρης,

56΄ Μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα, ο Μυριούνης από δεξιά και στο ύψος του κόρνερ, πίεσε τον αμυντικό, του έκλεψε τη μπάλα και έβγαλε ωραία συρτή σέντρα στο ύψος της μικρής περιοχής της Πενταλόφου αλλά το σουτ του αμαρκάριστου Κουτρουμάνη πέρασε ψηλά άουτ.

61΄ Ευκαιρία για τη Πεντάλοφο, σε σέντρα που έγινε στη μεγάλη περιοχή του Αστέρα, ο επιθετικός της φιλοξενούμενης ομάδας επιχείρησε να πλασάρει τον Κοκώρη αλλά απέκρουσε σε κόρνερ.

63' Νέα νεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα, όταν σε φάουλ που εκτέλεσε από πλάγια δεξιά ο Διαμαντόπουλος, οι αμυντικοί της Πενταλόφου σάστισαν και βρέθηκαν τρεις παίκτες του Αστέρα απέναντι στο τερματοφύλακα αλλά η κεφαλιά που επιχείρησε ο Φτούλης πέρασε άουτ.

66' ΓΚΟΛ για το Αστέρα και 3-0, ο Κουρομάνης έβγαλε κάθετη μπαλιά στο κενό χώρο για τον Φτούλη, ο οποίος αφού απέφυγε αμυντικό και τερματοφύλακα, σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του γκολ΄και τρίτο του Αστέρα.

76' Ευκαιρία για τη φιλοξενούμενη ομάδα, όταν μετά από σέντρα που έγινε στη περιοχή του Αστέρα, ο επιθετικός έπιασε τη κεφαλιά αλλά ο Κοκώρης εντυπωσιακά απέκρουσε σε κόρνερ.

80' ΓΚΟΛ για τη Πεντάλοφο, με απευθείας εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή του Αστέρα.

Τα υπόλοιπα λεπτά του αγώνα κύλησαν χωρίς καμία ομάδα να δημιουργήσει κάποια σοβαρή φάση αλλά σημαδεύτηκαν από τις δύο κόκκινες που έδειξε ο διαιτητής, μία για κάθε ομάδα, λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού. Η προσοχή του Αστέρα στρέφεται πια στο ντέρμπι με τον πρωτοπόρο Εθνικό Γουριάς, τη προσεχή Κυριακή στην έδρα της Γουριάς.  

ΑΣΤΕΡΑΣ: (Ντζιβανάκης) Κοκώρης, Κουτρομάνης (70' Παλαιογιάννης), Διαμαντόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Σχώρης, Μπαλαμπάνης, Τσιριμώκος, Μωραϊτης, Παππάς (83' Παπαδάτος), Μυριούνης (75' Κάτσινας), Φτούλης ( 86' Σαλάπας)

Στο πάγκο της ομάδας ήταν και οι Κοϊνης, Τσιρόγλου, Σύρρος.

Πηγή

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr