Πέρασε από τη Μάστρου και σκαρφάλωσε στη 2η θέση το Ευηνοχώρι

Δελτίο τύπου

Σημαντική νίκη πέτυχε η ομάδα μας στον εκτός έδρας αγώνα της την Κυριακή εκτός έδρας απέναντι στην Παιανία Μάστρου με σκορ 2-4. Ο αγώνας είχε πολλά γκολ, εναλλαγή του σκορ και δυνατές μονομαχίες.

Η Μάστρου προηγήθηκε στο 21' μετά από λάθος της άμυνας μας, όμως στο 28΄ ο εκπληκτικός Δημαράς ο οποίος ήταν ο κορυφαίος του αγώνα, έκανε το 1-1 από δεξιά με σουτ, ενώ στο 31' ο ίδιος κέρδισε πέναλτι  και έγινε το 1-2. στο 45' μετά από τραγικό λάθος των αμυντικών μας ο Κουμπαρούλης ισοφάρισε.

Στο δεύτερο ημίχρονο και τα πρώτα 11΄ λεπτά ήταν αρκετά να κριθεί το ματς με το Δημαρά να σημειώνει το 2-3 στο 48' και το Μάνθο στο 56' με κεφαλιά του 2-4.

Από το Ευηνοχώρι εκτός του Δημαρά Παναγιώτη ο οποίος είχε συμμετοχή και στα 4 γκολ, ο οποίος είναι σε εξαιρετική φόρμα, διακριθέντες ήταν ο Μπαλαούρας ο οποίος ήταν το μυαλό και η ψυχή της ομάδας στο κέντρο και ο δραστήριος Μακρής Σπύρος. 

ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ - ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ: 

21' λάθος διώξιμο του Γερετσιάν Ι., η μπάλα καταλήγει στην περιοχή  του Ευηνοχωρίου, ο Γρίβας κάνει άστοχη έξοδο και ο Κουμπαρούλης με κεφαλιά κάνει το 1-0.

28' από δεξιά ο Δημαράς πιο γρήγορος περνά τον αντίπαλό του και με σουτ σημειώνει το 1-1.

31' και πάλι ο ταχύτατος Δημαράς αποφεύγει το Πλαστήρα και μπαίνει στην περιοχή της Μάστρου, όπου ανατρέπεται από τον Πλαστήρα και σημειώνεται πέναλτι. το εκτελεί ο Γερετσιάν Ι. και κάνει το 1-2

45' Δυνατό ελεύθερο του Γκασούκα, η μπάλα φτάνει έξω από την περιοχή του Ευηνοχωρίου, οι ανυντικοί του Ευηνοχωρίου ολιγωρούν και ο Ανωγιάνης με σουτ κάνει το 2-2. 

48' ο Δημαράς και πάλι από αριστερά εκμεταλλεύεται την αδράνεια της άμυνας της Μάστρου και με σουτ κάνει το 2-3. 

56' κόρνερ από αριστερά με το Δημαρά, το εκτελεί στο δεύτερο δοκάρι, εκεί ο Μάνθος σε καλή θέση κάνει το 2-4 με κεφαλιά 

ΠΑΙΑΝΙΑ ΜΑΣΤΡΟΥ: Γκασούκας, Πλεξίδας, Ζαβιτσάνος (88' Μαχαλιώτης), Ντερές, Πλαστήρας, Μεταξούλης (68' Πιέρρος), Σύρρος (74' Κογκόλης), Φυλλαδιτάκης, Μπέλλος (60' Ροδάτος), Ανωγιάνης, Κουμπαρούλης. 

ΕΥΗΝΟΧΩΡΙ: Γρίβας, Γερετσιάν Χ., Μακρής, Γερετσιάν Ι., Βασιλείου Γ., Μπαλαούρας, Δημαράς (88' Διαμαντόπουλος Ν.), Διαμαντόπουλος  Χ. (85' Κυρίτσης), Αθανασόπουλος (77' Μιχαλόπουλος), Βασιλείου Κ. (46' Μάνθος), Πανόπουλος.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Επικαιρότητα | Εκδηλώσεις

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr