Σπουδαίο διπλό για το Ευηνοχώρι επί του Αστέρα Μεσολογγίου

Σπουδαίο διπλό για το Ευηνοχώρι το μεσημέρι του Σαββάτου επί του Αστέρα Μεσολογγίου στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου, στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του Α΄ ομίλου της Β΄ κατηγορίας με σκορ 1-3.

Παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις μπροστά στις δυο εστίες παρά τα τέσσερα τέρματα, το όποιο σίγουρα οι αρκετοί φίλοι του ποδόσφαιρου που παραβρέθηκαν στο ενωσιακό για να το παρακολουθήσουν θα το ξεχάσουν γρήγορα.

Οι φιλοξενούμενοι ευτύχισαν στην πρώτη φάση του παιχνιδιού που προήλθε από στημένη μπάλα στο 5΄ μετά από εκτέλεση φάουλ του Δημαρά και κεφάλια του Μάνθου να πάρουν νωρίς το προβάδισμα.

Η απάντηση για τους γηπεδούχους θα έρθει στο 39΄, όταν ο Φτούλης θα ανατραπεί από τον Γιώργο Βασιλείου μέσα στην περιοχή, με τον κ.Γκιάφη να καταλογίζει το πέναλτι. Την εκτέλεση θα αναλάβει ο Μωραΐτης, που παρά την προσπάθεια του Μπράτσικα που θα βρει τη μπάλα θα ισοφαρίσει σε 1-1 που θα είναι και το σκορ ημιχρόνου.

Στο 56΄ο Αθανασόπουλος με σέντρα από αριστερά θα βρει τον Δημαρά μέσα στην περιοχή, ωραίο κοντρόλ και σουτ του τελευταίου με τη μπάλα να καταλήγει στο βάθος της εστίας 1-2, και εκ νέου προβάδισμα για τους φιλοξενούμενους.

Στο 64΄οι φιλοξενούμενοι θα κερδίσουν πέναλτι σε ανατροπή του Δημαρά από τον Παναγιωτόπουλο μέσα στην περιοχή. Την εκτέλεση θα αναλάβει ο Γιάννης Γερετσιάν που με διπλή προσπάθεια καθώς σε πρώτο χρόνο θα αποκρούσει τη μπάλα ο Κοκώρης, θα διαμόρφωση το τελικό 1-3.

Μετά την σημερινή νίκη η ομάδα του Ευηνοχωρίου σε συνδυασμό με την ισοπαλία του Εθνικού Γουριάς στη Ναύπακτο με την Ακαδημία, μείωσε τη διάφορα από την κορυφή στους δυο βαθμούς.

Πριν την έναρξη του παιχνιδιού κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των 21χρονου Αντώνη Μπουρδούνη (Πρόεδρου της ΑΕ Μακρυνειακού) και του 28χρονου Χρήστου Σιβρήκα (ποδοσφαιριστή του Αράκυνθου Ματαράγκας) που πριν λίγα εικοσιτετράωρα έφυγαν τόσο πρόωρα και άδικα από τη ζωή.

Οι κυριότερες στιγμές του παιχνιδιού:

5΄ΓΚΟΟΛ, εκτέλεση φάουλ από δεξιά του Δημαρά στην καρδία της περιοχής, κεφάλια Μάνθου 0-1.

30΄σουτ Μωραΐτη ψηλά άουτ.

39΄ΓΚΟΟΛ, ανατροπή του Φτούλη από τον Γιώργο Βασιλείου μέσα στην περιοχή και πλάγια πέναλτι για τον Αστέρα. Την εκτέλεση θα αναλάβει ο Μωραΐτης και παρά την προσπάθεια του Μπράτσικα που θα βρει τη μπάλα θα ισοφαρίσει σε 1-1.

56΄ΓΚΟΟΛ, σέντρα από αριστερά του Αθανασόπουλου για τον Δημαρά, αυτός θα κατεβάσει ωραία τη μπάλα και με σουτ μέσα από την περιοχή θα δώσει εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του 1-2.

58΄σέντρα σουτ του Δημαρά θα αποκρούσει με υπερένταση ο Κοκώρης.

59΄σουτ του Μάνθου, θα πέσει και θα μπλοκάρει στη γωνιά του ο Κοκώρης.

64΄ΓΚΟΟΛ, ανατροπή του Δημαρά στην περιοχή από τον Παναγιωτόπουλο και πέναλτι. Την εκτέλεση θα αναλάβει ο Γιάννης Γερετσιάν με τον Κοκώρη να αποκρούει σε πρώτο χρόνο, με τον Γιάννη Γερατσιάν με σουτ μετά το «ριμπάουντ» να κάνει το 1-3.

81΄σουτ από πλάγια θέση για τον Αστέρα θα αποκρούσει ο Μπράτσικας.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Γκιάφης, Καλαμπόκης και Τάκος.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Γιάννης Ντζιβανάκης) Κοκώρης, Σχώρης (78΄Κοϊνης), Παλαιογιάννης, Παναγιωτόπουλος, Κουτρουμάνης (66΄Σύρρος), Μπαλαμπάνης, Τσιριμώκος, Μωραϊτης, Φτούλης (55΄λ.τ Χριστοδουλάτος), Μυριούνης (86΄Μάντης), Φούντας.

ΕΥΗΝΟΧΩΡΙ: (Θανάσης Διαμαντόπουλος) Μπράτσικάς, Γιερετσιάν Χ. (87΄Κυρίτσης), Μακρής, Γιερετσιάν Ι., Βασιλείου Γ., Μπαλαούρας, Δημαράς (78΄Πανόπουλος), Βασιλείου Κ., Αθανασόπουλος, Μάνθος (68΄Γεωργίου), Διαμαντόπουλος Ν.(46΄Μιχαλόπουλος).

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr