Με τη Μαστρο εκτός ξεκινάει ο Β΄ γύρος για τον Αστέρα Μεσολογγίου

Με την Παιανία Μάστρου εκτός έδρας ξεκινάει ο Β' γύρος πρωταθλήματος για τον Αστέρα, στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας του Α' ομίλου. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 3:00 μ.μ. στο ξερό γήπεδο της Μάστρου.

Οι δύο ομάδες, στον Α' γύρο, στην έδρα του Αστέρα αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1, για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Έχουν απόσταση ενός βαθμού στο πρωτάθλημα, με την Παιανία Μάστρου να είναι στην 3η θέση με 15 βαθμούς και τον Αστέρα στην 4η θέση με 14 βαθμούς.

Η ομάδα της Μάστρου προέρχεται από νίκη την προηγούμενη αγωνιστική, στο γήπεδό της, απέναντι στην Α.Ε. Παλαιοπαναγιά με σκορ 3-1, ενώ ο Αστέρας ηττήθηκε εντός έδρας από την Ακαδημία Ευηνοχωρίου με 1-3.

'Όλοι στην ομάδα δηλώνουν ότι θα παλέψουν στο Β' γύρο για συγκομιδή περισσοτέρων βαθμών από ότι στο Α΄ γύρο και η αρχή θα γίνει την προσεχή Κυριακή απέναντι στη Μάστρου.  

Πηγή : asterasmesol.blogspot.com

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr