Τον Μακρυνειακό υποδέχεται το Σάββατο ο Αστέρας Μεσολογγίου

Δεύτερο σερί εντός έδρας αγώνας για την ομάδα του Αστέρα, το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019, στις 3:00 μ.μ., όπου υποδέχεται τον Α.Ε. Μακρυνειακό, στα πλαίσια της 12ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος του Α΄ομίλου της Β' κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτ/νίας.

Μετά τη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής επί της Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς με 1-0, η ομάδα μας υποδέχεται την ομάδα της Μακρυνείας, με στόχο τη νίκη. Ο Α.Ε. Μακρυνειακός, ο οποίος παλεύει να αποφύγει τις τελευταίες θέσεις, ηττήθηκε την προηγούμενη αγωνιστική εντός έδρας από τον Α.Ο. Πενταλόφου με σκορ 0-4.

Η ομάδας μας, στον αγώνα του Α΄γύρου, επικράτησε στην έδρα της Μακρυνείας με σκορ 0-1, και με την συνδρομή των νέων παικτών που εντάχθηκαν στην ομάδα αυτές τις μέρες είναι έτοιμη να συνεχίσει το σερί των νικών της.

Καλούμε τους φίλους της ομάδας μας να στηρίξουν την προσπάθεια των παικτών και των προπονητών μας, με την παρουσία τους στο γήπεδο!

Πηγή: asterasmesol.blogspot.com

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr