Στη Ναύπακτο κόντρα στην Ακαδημία τη Κυριακή ο Αστέρας Μεσολογγίου

Στη Ναύπακτο ταξιδεύει ο Αστέρας Μεσολογγίου τη Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019 το μεσημέρι, για να αντιμετωπίσει την Ακαδημία Ναυπάκτου. Ο αγώνας θα γίνει στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του Α' ομίλου της Β' Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτ/νίας.

Έπειτα από δύο σερί εντός έδρας νίκες, η ομάδας μας καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ακαδημίας Ναυπάκτου, ώστε να συνεχίσει την ανοδική του πορεία . Είναι ένας σημαντικός αγώνας  για τον Αστέρα επί μίας αντιπάλου που ενισχύθηκε αρκετά με πολλές μεταγραφές αυτή τη μεταγραφική περίοδο και παλεύει να ξεφύγει από την τελευταία θέση που βρίσκεται στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα μας την προηγούμενη αγωνιστική νίκησε εντός έδρας τον Α.Ε. Μακρυνειακό με σκορ 3-0, ενώ η ομάδα της Ναυπάκτου ηττήθηκε εκτός έδρας στο τοπικό ντέρμπι από την Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς με σκορ 4-1.

Τεχνικό επιτελείο, παίκτες και διοίκηση πιστεύουμε ότι η ομάδα μας είναι σε θέση να συνεχίσει το θετικό σερί επιτυχιών στη Ναύπακτο και δηλώνουν έτοιμοι να ανταποκριθούν στις ανάγκες του συγκεκριμένου παιχνιδιού.

Πηγή: asterasmesol.blogspot.com

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr