Τον Α.Ο. Ζευγαρακίου υποδέχεται την Κυριακή ο Αστέρας

Στο Ενωσιακό Γήπεδο Μεσολογγίου αγωνίζεται ο Αστέρας τη Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019, στις 3:00 μ.μ., υποδεχόμενος τον Α.Ο. Ζευγαρακίου, στα πλαίσια της 14ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος του Α΄ομίλου της Β΄ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας.

Ο Αστέρας, μετά την ισοπαλία 1-1 που έφερε -ελέω διαιτητή Βελαώρα- στη Ναύπακτο με την Ακαδημία Ναυπάκτου, θέλει να επιστρέψει στις νίκες, πριν το τελικό ντεμαράζ των τελευταίων αγωνιστικών του πρωταθλήματος. Η ομάδα παίζοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και χάνοντας πολλές ευκαιρίες για γκολ την προηγούμενη αγωνιστική, έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο και θέλει να συνεχίσει να αποδίδει εξίσου καλά και στα επόμενα παιχνίδια.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Ζευγαρακίου προέρχεται από νίκη που πέτυχε εντός έδρας επί της Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς με σκορ 4-0, πετυχαίνοντας μία νίκη που αγνοούσε για πολλές αγωνιστικές.

Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο δηλώνουν πανέτοιμοι να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες του παιχνιδιού και ζητούν από τους φίλους της ομάδας να παρευρεθούν στο γήπεδο και να στηρίξουν τις προσπάθειές τους.

Πηγή: asterasmesol.blogspot.com

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr