Ευρεία νίκη του Αστέρα επί του ΑΟ Ζευγαρακίου με 5-1

Ευρεία νίκη με σκορ 5-1 για τον Αστέρα Μεσολογγίου επί του ΑΟ Ζευγαρακίου το μεσημέρι της Κυριακής στο Μεσολόγγι, στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής του Α΄ ομίλου της Β΄ κατηγορίας.

Ωραίο παιχνίδι και από τις δυο ομάδες χωρίς σκοπιμότητες με τους γηπεδούχους στο πρώτο μέρος χάρη σε 2 τέρματα του Φτούλη στο 16΄και το 43΄να παίρνουν σημαντικό προβάδισμα στο σκορ.

Ο Αστέρας θα είναι αυτός που θα μπει καλυτέρα και στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους που θα έχει ως αποτέλεσμα στο πρώτο τέταρτο να σημειώνει αλλά 3 τέρματα και να καθαρίζει το παιχνίδι.

Στο 50΄ο Φτούλης με το τρίτο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι με θα κάνει το 3-0, για να έρθει δυο λεπτά αργότερα στο 52΄ ο Μιχάϊ να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ σε 4-0. Στο 59΄ο Γαντζούδης με σουτ έξω από την περιοχή θα κάνει το 5-0. Οι φιλοξενούμενοι το μόνο που θα καταφέρουν είναι να μειώσουν στο 65΄με τον Paja A. σε 5-1 που θα είναι και το τελικό σκορ.

Τις επόμενες ώρες θα ακολουθήσει και πλούσιο φωτορεπορτάζ από την αναμέτρηση.

Οι κυριότερες στιγμές του παιχνιδιού:

16΄ΓΚΟΟΛ, σέντρα του Μιχάϊ στο δεύτερο δοκάρι, κεφαλιά Φτούλη 1-0.

29΄σουτ του Παπαευθυμίου, πέφτει και μπλοκάρει ο Κοκώρης.

43΄ΓΚΟΟΛ, σέντρα από αριστερά του Καλύβα, ασταθής απόκρουση του Βασιλείου με γυριστό ψαλιδάκι ο Φτούλης μέσα από την περιοχή θα κάνει το 2-0.

44΄κάθετη πάσα για τον Muca που θα περάσει και τον Κοκώρη με τον Γαντζούδη να προλαβαίνει το παίκτη του Ζευγαρακίου και με τάκλιν να αποσοβεί ένα σίγουρο γκολ.

48΄πλασε του Μιχάϊ από πλεονεκτική θέση με τη μπάλα να περνάει πλάγια.

50΄ΓΚΟΟΛ, ψηλοκρεμαστό πλασέ του Φτούλη και 3-0.

52΄ΓΚΟΟΛ, σουτ από πλάγια θέση του Μιχάϊ 4-0.

59΄ΓΚΟΟΛ, σουτ έξω από την περιοχή του Γαντζούδη και 5-0.

61΄πλασε του Καλύβα, θα διώξει πάνω στη γραμμή αμυντικός του Ζευγαρακίου.

65΄ΓΚΟΟΛ, σουτ του Muca ασταθής απόκρουση του Κοκώρη με πλασέ ο Paja A. Θα μειώσει σε 5-1.

78΄σουτ από πλάγια θέση του Muca άουτ.

80΄εκτελεση κόρνερ του Καλύβα προβολή του Γαντζούδη άουτ.

88΄ψηλοκρεμαστό πλασέ Καλύβα άουτ.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Τσαμπάς, Κοκκοτός και Βασιλείου Δ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Γιάννης Ντζιβανάκης) Κοκώρης, Σχώρης (62΄Παπανικολάου), Τσιριμώκος, Παναγιωτόπουλος, Γαντζούδης, Μπαλαμπάνης (58΄Ταρουσα), Καλύβας, Μωραΐτης, Φτούλης (58΄Χριστοδουλάτος), Μιχάϊ, Μυριούνης (74΄Κατσίνας).

ΑΟ ΖΕΥΓΑΡΑΚΙΟΥ: (Αλέξανδρος Ψυλλίας) Βασιλείου, Παπαευθυμίου (46΄Λιόντος), Παναγόπουλος, Ζαγγανας (58΄Ζαφείρης), Τασόπουλος, Παχής, Βέρμπης (65΄Παγια), Καραγιάννης (58΄Paja A.), Muca, Συσοβίτης, Φεγγούλης.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Επικαιρότητα | Εκδηλώσεις

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr