Απόδραση κορυφής για τον Α.Ο. Αγρινίου

 

Σπουδαίο διπλό πέτυχε ο Α.Ο. Αγρινίου επικρατώντας στην Κυψέλη του τοπικού Αστέρα με σκορ 2 - 1.

Το αποτέλεσμα αυτό έφερε την ομάδα του Βασίλη Βασιλόπουλου στους 37 βαθμούς και απέχει τρεις από τον πρωτοπόρο Κεραυνό Γαβαλούς, τον οποίο υποδέχεται την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, ενώ ο Αστέρας Κυψέλης έμεινε στους 14 βαθμούς και ισοβαθμεί στην τελευταία θέση με Α.Ο. Σκουτεράς και Κεραυνό Ποταμούλας.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό και οι δύο ομάδες είχαν και στα δύο ημίχρονα. Στο ξεκίνημα οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή της μπάλας, με τις δύο ομάδες να έχουν καλές στιγμές και τους Χαριτίδη και Βασιλόπουλο να χρειάζεται να επέμβουν για να κρατήσουν το μηδέν στην εστία τους. Στο 29ο λεπτό ο Α.Ο.Α. πήρε προβάδισμα με κεφαλιά του Άγγελου Φραγκούλη μετά από σέντρα του Χρήστου Χ. Γκουρνέλου, όμως οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και ισοφάρισαν στο 41΄ με ωραίο διαγώνιο σουτ του Νίκου Ασβεστόπουλου. 

Στο δεύτερο μέρος ο Α.Ο.Α. είχε κατοχή μπάλας, όμως η σφιχτή άμυνα των γηπεδούχων δυσκόλευε αρκετά την τελική πάσα. Οι παίκτες του Αστέρα είχαν καλές στιγμές με στημένες φάσεις και οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο ευκαιρίες, η πρώτη με μακρινό σουτ του Φραγκούλη που πέρασε ελάχιστα άουτ και η δεύτερη με πλασέ του Κούση που βρήκε τη μπάλα ο Χαριτίδης και απομάκρυνε ο Χρήστος Κοκκώνης. Τα πάντα κρίθηκαν στο 78ο λεπτό όταν ο Άγγελος Φραγκούλης έκανε το γύρισμα και ο Ηλίας Κοκώνης με κοντινό πλασέ έκανε το 1 - 2. Στη συνέχεια δεν άλλαξε τίποτα και ο Α.Ο.Α. έφτασε σε μια σημαντική νίκη που τον έφερε σε απόσταση μιας νίκης από τον Κεραυνό Γαβαλούς.

Το φιλμ του αγώνα.

3΄ Φάουλ του Κούση από αριστερά ο Μακρής παίρνει την κεφαλιά, με τη μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του Χαριτίδη.

4΄ Φάουλ του Αυγέρη ο Βασιλόπουλος έδιωξε.

6΄ Σουτ του Χότζα έδιωξε ο Βασιλόπουλος.

8΄ Επικίνδυνη σέντρα του Χρήστου Χ. Γκουρνέλου ο Χρήστος Κοκκώνης πρόλαβε και έδιωξε πριν η μπάλα φτάσει σε παίκτη του Α.Ο.Α.

15΄ Μακρινό σουτ του Αυγέρη η μπάλα έφυγε άουτ.

18΄ Πάσα του Ηλία Κοκώνη στον Κούση που βγαίνει απέναντι στο Χαριτίδη, όμως ο τερματοφύλακας του Αστέρα διώχνει βάζοντας την κόντρα.

20΄ Πάσα του Ασβεστόπουλου στο Χότζα που από αριστερά μπαίνει στην περιοχή, αλλά ανοίγει το κοντρόλ και ο Βασιλόπουλος μαζεύει.

25΄ Πάσα του Μακρή στο Χρήστο Χ. Γκουρνέλο που κάνει το σουτ από αριστερά μέσα στην περιοχή με το Χαριτίδη να διώχνει και στην επαναφορά ο Μακρής από κοντά δε βρήκε τη μπάλα και απομάκρυναν οι αμυντικοί.

29΄ Γκολ. Σέντρα του Χρήστου Χ. Γκουρνέλου από αριστερά ο Φραγκούλης με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Χαριτίδη κάνοντας το 0 - 1.

37΄ Σουτ του Χρήστου Σ. Γκουρνέλου από το ύψος της περιοχής η μπάλα κόντραρε και έφτασε στο Φραγκούλη που μέσα από την περιοχή σούταρε και απέκρουσε στην αριστερή του γωνία ο Χαριτίδης.

39΄ Σουτ του Ασβεστόπουλου από πλάγια δεξιά η μπάλα φεύγει πάνω από το δοκάρι.

40΄ Γκολ. Ο Αυγέρης πιάνει την κεφαλιά στο χώρο του κέντρου και η μπάλα φτάνει στον Ασβεστόπουλο που από δεξιά με διαγώνιο σουτ κάνει το 1 - 1.

42΄ Φάουλ του Βαϊνά η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από το δοκάρι.

51΄ Μακρινό σουτ του Φραγκούλη η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

52΄ Σουτ του Αυγέρη η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

57΄ Ο Ηλίας Κοκώνης πασάρει στον Κούση που πλασάρει, ο Χαριτίδης βρίσκει τη μπάλα που παίρνει πορεία προς τα δίχτυα και προλαβαίνει και διώχνει ο Χρήστος Κοκκώνης.

60΄ Γέμισμα του Παπαβασιλείου ο Λιούλιος από κοντά αιφνιδιάστηκε και δε βρήκε τη μπάλα.

67΄ Φάουλ του Αυγέρη έδιωξε στη δεξιά γωνία ο Βασιλόπουλος.

75΄ Φάουλ του Αυγέρη η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

78΄ Πάσα του Βαϊνά στον Αυγέρη που από πλάγια δεξιά σούταρε και απέκρουσε ο Βασιλόπουλος.

78΄ Γκολ. Γύρισμα του Φραγκούλη από δεξιά ο Ηλίας Κοκώνης από κοντά πλασάρει στα δίχτυα κάνοντας το 1 - 2.

84΄ Φάουλ του Φραγκούλη έδιωξε ο Χαριτίδης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΥΨΕΛΗΣ (Χρήστος Χαριτίδης): Χαριτίδης, Κοκκώνης Χ., Βλαχοδήμος, Γκορόγιας, Παπαθανασίου Α., Σαλτογιάννης (85΄ Καραπάνος), Παπαθανασίου Η., Χότζα, Ασβεστόπουλος, Αυγέρης (90΄ Σκάλλας), Βαϊνάς.

Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ (Βασίλης Βασιλόπουλος): Βασιλόπουλος, Παπαβασιλείου, Κοκώνης Η. (89΄ Ρεντζέπης), Γκουρνέλος Χ.Σ., Γκουρνέλος Χ.Χ. (69΄ Παπαδήμας), Μπούρος, Φραγκούλης, Μακρής (54΄ Λιούλιος), Στεφανίδης (69΄ Σταμάτης), Κούσης, Νταραντούμης.

Πηγή: websports.gr

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr