Παραμονή με καθυστέρηση για τον Κεραυνό Ποταμούλας

Την παραμονή στη Β΄ Κατηγορία της ΕΠΣΝΑ χωρίς να μπλέξει σε αγώνες μπαράζ εξασφάλισε ο Κεραυνός Ποταμούλας κερδίζοντας με 1 - 0 στο βοηθητικό του ΔΑΚ Αγρινίου την Α.Ε. Αγίου Δημητρίου.

Σε ένα παιχνίδι που ξεκίνησε με 27 λεπτά καθυστέρησης, καθώς η ομάδα της Ποταμούλας δεν προσκόμισε έγκαιρα την κατάσταση υγείας, ο Κεραυνός ήταν καλύτερος και κατάφερε να πάρει τη νίκη που ήθελε για να παραμείνει στην κατηγορία.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και είχαν μια πολύ καλή ευκαιρία στο 4ο λεπτό με σουτ του Πιστιόλα που έδιωξε σε κόρνερ ο Φρούτζος. Στο 7ο λεπτό ο Πάρης Σαμψώνας εκτέλεσε φάουλ από δεξιά με γέμισμα στην περιοχή και ο Γιώργος Σωτηρίου με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα δίνοντας προβάδισμα στον Κεραυνό.

Οι γηπεδούχοι δε μπόρεσαν να αντιδράσουν στη συνέχεια και ο Κεραυνός στο 30ο λεπτό είχε άλλη μια καλή ευκαιρία με το Σωτηρίου. Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε, οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο και έφτασαν στη νίκη πανηγυρίζοντας στο τέλος την απευθείας παραμονή.

Α.Ε. ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Άγγελος Πανέτας):  Φρούτζος, Μουστάκας, Μπαλωμένος, Μπάρμπας, Στεφανόπουλος, Μπαμπάτσικος (87΄ Κυτούγιας Δ.), Βελέντζας, Σκέβας (84΄ Αριστόπουλος Ε.), Κατσαβοχρήστος, Αλομπισάτ (57΄ Κακιώνης), Παπαδόπουλος (46΄ Κουτσομπίνας).

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΟΤΑΜΟΥΛΑΣ (Πάρης Σαμψώνας): Καρφής, Τηγανίτας Δ. (69΄ Κωστάκης), Τηγανίτας Α., Ανδρώνης, Πατσαούρας, Πιστιόλας, Σαμψώνας Π., Σωτηρίου Γ., Σωτηρίου Θ., Αναγνωστόπουλος Π. (53΄ Παπαθανάσης), Καψάλης (89΄ Σαλαούνης).

Πηγή: websports.gr

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr