Νίκη στη Γαβαλού για τον ΑΟ Αγρινίου και άνοδος στην Α΄κατηγορία

Ο Α.Ο. Αγρινίου αναδείχτηκε πρωταθλητής στο 2ο Όμιλο της Β΄ Κατηγορίας και πανηγύρισε την άνοδο στην Α΄ ΕΠΣΝΑ.

Η ομάδα του Βασίλη Βασιλόπουλου παρότι ξεκίνησε το δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος με διαφορά 8 βαθμών από τον τότε πρωτοπόρο Κεραυνό Γαβαλούς, έκανε ένα εκπληκτικό σερί νικών, κατέκτησε την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια και με τη νίκη της με 1 - 0 μέσα στη Γαβαλού πήρε την άνοδο χωρίς να χρειαστεί δεύτερο παιχνίδι.

Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο με λίγες καλές στιγμές μπροστά στις δύο εστίες και τα πάντα κρίθηκαν στο 75ο λεπτό με τέρμα που σημείωσε ο Ηλίας Κοκώνης.

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι είχαν καλή εικόνα και δημιούργησαν ευκαιρίες, χωρίς όμως να νικήσουν τον Καρατζένη, ενώ ο Κεραυνός είχε μια καλή στιγμή με τον Πελεκάνο στο 28ο λεπτό.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα, αλλά δεν έβρισκαν εύκολα τρόπο να απειλήσουν την εστία του Βασιλόπουλου.

Στο 74΄ στην καλύτερη ευκαιρία τους το σουτ του Πελεκάνου πέρασε ελάχιστα άουτ και στο επόμενο λεπτό ο Κούσης εκτέλεσε φάουλ και ο Μακραδήμας βρήκε τη μπάλα που στη συνέχεια βρήκε στο κεφάλι του Κοκώνη και κατέληξε στα δίχτυα.

Στο 90ο λεπτό η κεφαλιά του Πελεκάνου πέρασε άουτ και ο Α.Ο.Α. πανηγύρισε την άνοδο με το τελικό σφύριγμα του Δημήτρη Γκιάφη.

Πλέον ο Κεραυνός Γαβαλούς στρέφει την προσοχή του στα μπαράζ των δευτεραθλητών της Β΄ Κατηγορίας, από τα οποία θα προκύψει η τέταρτη ομάδα που θα πάρει την άνοδο στην Α΄ ΕΠΣΝΑ.

Το φιλμ του αγώνα.

5΄ Πάσα του Μακρή στον Κοκώνη που βρέθηκε απέναντι από τον Καρατζένη και στην προσπάθεια να τον περάσει έδιωξε με το πόδι ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων.

11΄ Σουτ του Κούση η μπάλα πέρασε άουτ.

28΄ Σέντρα του Κόκκαλη ο Πελεκάνος δεν έπιασε καλά το πλασέ και έδιωξε ο Χρήστος Σ. Γκουρνέλος.

45΄ Σέντρα σουτ του Φραγκούλη έδιωξε με το πόδι ο Καρατζένης πριν η μπάλα φτάσει στον Κούση.

74΄ Εκπληκτικό βολ πλανέ του Πελεκάνου η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

75΄ Γκολ. Εκτέλεση φάουλ του Κούση στην "καρδιά" της άμυνας ο Μακραδήμας δεν έδιωξε καλά και ο Κοκώνης βρήκε τη μπάλα στέλνοντάς την στα δίχτυα.

90΄ Σέντρα του Ζαπαντιώτη κεφαλιά του Πελεκάνου η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΑΒΑΛΟΥΣ (Τάσος Σπαής):Καρατζένης, Μπούκαρης Π., Νταλαπέρας (73΄ Τσοπανάς), Μακραδήμας, Μπούκαρης Χ., Θώδης, Πελεκάνος, Κουτσής, Κόκκαλης (88΄ Κερασίδης), Ζαπαντιώτης, Τασούλης.

Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ (Βασίλης Βασιλόπουλος):Βασιλόπουλος, Μπούρος (91΄ Στεφανίδης), Σταμάτης, Γκουρνέλος Χ.Σ., Παπαβασιλείου, Νταραντούμης (83΄ Τσιμπούκας), Φραγκούλης, Γκουρνέλος Χ.Χ., Μακρής (61΄ Λιούλιος), Κούσης, Κοκώνης (77΄ Παπαδήμας).

Πηγή: websports.gr

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr