Στο Αγγελόκαστρο με τον Ολυμπιακό Παναιτωλίου ξεκινάει τα μπαράζ ο Αστέρας

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τον Ολυμπιακό Παναιτωλίου αντιμετωπίζει ο Αστέρας στα πλαίσια των αγώνων μπαράζ-κατάταξης, το Σάββατο 30 Μαρτίου 2019, στις 4:00 μ.μ., στο ουδέτερο γήπεδο του Αγγελοκάστρου. Ο αγώνας αυτός θα διεξαχθεί για τη 1η Αγωνιστική των αγώνων κατάταξης των τριταθλητών της Β' Κατηγορίας του πρωταθλήματος 2018-19 της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας.

Ο αγώνας αυτός ανοίγει την αυλαία των τριών αγώνων κατάταξης για τις ομάδες που κατέλαβαν την 3η θέση στους ομίλους της Β' Κατηγορίας, με την ομάδα μας να στοχεύει σε νίκες που θα της δώσει τη δυνατότητα να ελπίζει σε πιθανή άνοδο στην Α΄ Κατηγορία για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Αστέρας, πραγματοποιώντας ένα εντυπωσιακό δεύτερο γύρο, κατάφερε να τερματίσει στη 3η θέση στον όμιλό του και εξασφάλισε το δικαίωμα να συμμετάσχει για πρώτη φορά στη διαδικασία των μπαράζ. Όλοι οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο ουδέτερο γήπεδο του Αγγελοκάστρου, με την ομάδα μας να είναι τυπικά γηπεδούχος στο Σαββατιάτικο παιχνίδι εναντίον του Ολυμπιακού Παναιτωλίου.

Η ομάδα του Παναιτωλίου, εξασφάλισε την 3η θέση στον Β' Όμιλο, μόλις την τελευταία αγωνιστική, ισοβαθμώντας στην ίδια θέση με τον Αστέρα Αγρινίου, στους 29 βαθμούς, αλλά με καλύτερο συντελεστή νικών κέρδισε την θέση που την οδηγεί στα μπαράζ.

Τεχνικό επιτελείο και παίκτες προετοιμάζονται όλο αυτό το διάστημα για τους αγώνες κατάταξης, έχοντας πεποίθηση ότι μπορούν να καταφέρουν να κερδίσουν τους δύο αυτούς αγώνες που απομένουν για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Η διοίκηση του Αστέρα καλεί τους φίλους της ομάδας να σταθούν δίπλα μας και να δώσουν το παρόν στους αγώνες μπαράζ, υποστηρίζοντας την προσπάθεια της ομάδας να κλείσει τη χρονιά επιτυχημένα!

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr