Ήττα για τον Αστέρα Μεσολογγίου από την Αναγέννηση Στάνου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την ήττα γνώρισε ο Αστέρας από την Αναγέννηση Στάνου με σκορ 4-3, τη Κυριακή 14 Απριλίου 2019, το απόγευμα, στο γήπεδο του Αγγελοκάστρου. Ο αγώνας αυτός έγινε για τη 3η αγωνιστική των αγώνων μπαράζ- κατάταξης των τριταθλητών της Β' Κατηγορίας του πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας.

Με το αποτέλεσμα αυτό η ομάδα μας τερμάτισε στη 2η θέση των αγώνων μπαράζ, χάνοντας την ευκαιρία να διεκδικήσει πιθανή άνοδο στην Α' Κατηγορία του νέου πρωταθλήματος. Παρόλο αυτά, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε προπονητικό team και παίκτες για τη συνολική προσπάθεια τη φετινή χρονιά και την πολύ καλή πορεία που χάραξαν στο φετινό πρωτάθλημα.

Η ομάδα μας κατέβηκε στον χθεσινό αγώνα με βασικό στόχο μόνο τη νίκη και χωρίς να το καταλάβει στο Α' ημίχρονο έχανε ήδη με 3-0, με τους παίκτες της ομάδας μας να δείχνουν κοιμισμένοι από το 1'. Είναι η πρώτη φορά φέτος που η ομάδα μας δέχεται 3 γκολ σε ένα ημίχρονο και αυτό συνέβη σε ένα τόσο σημαντικό αγώνα. Οι φωνές του προπονητή μας στο ημίχρονο άλλαξε άρδην την εικόνα της ομάδας μας στο Β' ημίχρονο και με περίσσειες δυνάμεις κατάφεραν να ισοφαρίσουν το παιχνίδι λίγο πριν το τέλος του αγώνα. όμως η ισοπαλία βόλευε την ομάδα της Στάνου και δυστυχώς η προσπάθεια δεν ολοκληρώθηκε, δεχόμενοι και γκολ λίγο πριν σφυρίξει ο διαιτητής το τέλος του αγώνα.

17' Ευκαιρία για την Στάνου, με τους παίκτες της να σπάνε το τεχνικό οφσάιντ και να βγαίνουν στην αντεπίθεση δύο παίκτες της Στάνου με έναν παίκτη μας -τον Σχώρη- αλλά το τελικό πλασέ του επιθετικού θα μπλοκάρει άνετα ο Κοκώρης.

23' ΓΚΟΛ για τη Αναγέννηση Στάννου και 1-0. Σε φάουλ από πλάγια δεξιά, εκτελέστηκε ψηλοκρεμαστά μέσα στη μικρή περιοχή του Αστέρα και ανενόχλητος ο κεντρικός αμυντικός της Στάνου με κεφαλιά σημείωσε το πρώτο γκολ.

30' Μεγάλη ευκαιρία για την Αναγέννηση Στάνου, όταν σε λάθος γύρισμα του Ταρούσα στον Κοκώρη, παρεμβλήθηκε ο επιθετικός της Στάνου όπου αρχικά πλάσαρε τον τερματοφύλακά μας ο οποίος άλλαξε την πορεία προς τα δίχτυα και στη συνέχεια σε νέο πλασέ του επιθετικού απομάκρυναν μακριά οι αμυντικοί μας που πρόλαβαν να καλύψουν την εστία.

32΄ ΓΚΟΛ και 2-0 για την Στάνου με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Ταρούσα μέσα στη περιοχή του Αστέρα.

34' Πρώτη ευκαιρία για τον Αστέρα, όταν πολύ ωραία προσπάθεια του Μυριούνη από αριστερά, πέρασε δύο αμυντικούς της Στάνου και μπήκε από πλάγια στη περιοχή αλλά η συρτή σέντρα απομακρύνθηκε τη τελευταία στιγμή από το αμυντικό της Στάνου πριν φτάσει στον αμαρκάριστο Φτούλη.

37' Κόρνερ για τον Αστέρα από δεξιά με εκτελεστή το Ντάνι, η κεφαλιά του Μπαλαμπάνη πέρασε λίγο άουτ.

45' ΓΚΟΛ για την Αναγέννηση Στάνου, όταν σε σύγχυση έξω από την περιοχή του Αστέρα, δεν μπόρεσαν να απομακρύνουν οι αμυντικοί μας και σε πάσα στο κενό χώρο βρέθηκε, από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ, ο επιθετικός της Στάνου, πλάσαρε εύστοχα τον Κοκώρη γράφοντας το 3-0.  

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας μπήκε αποφασισμένη να επιστρέψει στο παιχνίδι, έκλεισε στη περιοχή της τη Στάνου και επιτέλους έπαιξε το ποδόσφαιρο που ξέρει να παίζει. Αλληλοκαλύψεις, συνδυασμοί παικτών, δύναμη και αποφασιστικότητα κατάφεραν να αιφνιδιάσουν την αντίπαλη ομάδα η οποία έπαιζε με 8 παίκτες στην άμυνα. Δυστυχώς όμως, η ισοπαλία δεν μας έφτανε ως αποτέλεσμα, με συνέπεια να δεχθούμε το τέταρτο γκολ και να χάσουμε το παιχνίδι. 

48' Μεγάλη ευκαιρία με τον Ντάβνι να μπαίνει στη περιοχή της Στάνου, πλάσαρε τον τερματοφύλακα αλλά ως από μηχανής Θεός ο αμυντικός να διώχνει την μπάλα προ της τελικής γραμμής σε πλάγιο άουτ

50' ΓΚΟΛ και 3-1 για τον Αστέρα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μωραϊτη, σε χέρι του αμυντικού της Στάνου μέσα στη περιοχή.

65' ΓΚΟΛ για τον Αστέρα με σκόρερ τον Ντάνι, όταν σε πάσα του Μυριούνη στο κενό χώρο, μπήκε στη περιοχή της Αναγέννησης και πλάσαρε εύστοχα τον τερματοφύλακα γράφοντας το 3-2!

67' Σε αντεπίθεση του Αστέρα με τον Φτούλη να βγαίνει μόνος του απέναντι στο τερματοφύλακα της Στάνου, υποδείχθηκε λανθασμένα σε θέση οφσάιντ με τους παίκτες μας να διαμαρτύρονται έντονα στον διαιτητή Καραβασίλη.

86' ΓΚΟΛ για τον Αστέρα και 3-3, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Καλύβα. Το πέναλτι το κέρδισε ο Παλιάτσας, όταν ανατράπηκε μέσα στη περιοχή από τον κεντρικό αμυντικό της Στάνου.

89' ΓΚΟΛ για την Στάνου και 4-3, σε αντεπίθεση από αριστερά της  Αναγέννησης, έγινε η σέντρα μέσα στη περιοχή του Αστέρα, απομάκρυνε με κεφαλιά ο Σταμάτης αλλά η μπάλα έφτασε έξω από τη περιοχή και ο επιθετικός της Στάνου, αφού κοντρόλαρε τη μπάλα με σουτ έγραψε το τελικό σκορ του παιχνιδιού.

Ελέγχετε η διαιτησία του κ. Καραβασίλη αλλά και του επόπτη κ. Ασημάκη για πολλές λανθασμένες αποφάσεις. Θυμίζουμε ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής μας έχει σφυρίξει φέτος άλλη μία φορά (Εθνικός Γουριάς- Αστέρας 3-1 http://asterasmesol.blogspot.com/2018/12/8-3-1.html ) όπου πάλι υπήρχαν παράπονα από την ομάδα μας.

ΑΣΤΕΡΑΣ: (Ντζιβανάκης) Κοκώρης, Σχώρης (70' Κάτσινας), Τσιριμώκος, Ταρούσα (46' Σταμάτης Ν.), Γαντζούδης, Μπαλαμπάνης, Καλύβας, Μωραϊτης, Φτούλης, Ντάνι (83' Παλιάτσας), Μυριούνης.

Στον πάγκο ήταν επίσης οι: Παπανικολάου, Σαλάπας, Μάντης

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr