Μοιρασιά στο ντέρμπι του 1ου ομίλου της Β΄κατηγορίας

Ισόπαλο με σκορ 1 - 1 έληξε το ντέρμπι του 1ου Ομίλου της Β΄ ΕΠΣΝΑ ανάμεσα στον Αράκυνθο Ματαράγκας και τον Α.Ο. Πενταλόφου.

Σε ένα παιχνίδι που είχε καλό ρυθμό και αρκετές φάσεις οι δύο ομάδες πήραν από ένα βαθμό και ισοβαθμούν στην κορυφή με 15.

Στο πρώτο ημίωρο οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, όμως την πρώτη μεγάλη ευκαιρία την είχαν οι παίκτες του Α.Ο.Π. με σουτ του Μπαρμπαρούση στο 7΄ που έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Γεωργίου. Στο 17΄ ο Καρύμπας με εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Ο Γεωργίου στο 28΄ κράτησε το μηδέν διώχνοντας εντυπωσιακά τη μπάλα στο σουτ του Μπαρμπαρούση.

Στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι πήραν μέτρα στο γήπεδο. Στο 39΄ όμως οι παίκτες του Αράκυνθου είχαν μεγάλη ευκαιρία με σουτ του Καρύμπα που ο Κουτρούλης βρήκε λίγο τη μπάλα που κατέληξε στο δοκάρι. Στο επόμενο λεπτό οι παίκτες του Α.Ο. Πενταλόφου έφτασαν στην ισοφάριση. Ο Μπαρμπαρούσης εκτέλεσε το φάουλ, ο Γεωργίου έδιωξε, με τη μπάλα να φτάνει στο Ναούμη, που με σουτ την έστειλε στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες προσπάθησαν να πετύχουν το γκολ της νίκης, όμως οι τερματοφύλακες Γεωργίου και Κουτρούλης έκαναν καλές επεμβάσεις. Στην καλύτερη ευκαιρία του Αράκυνθου στο 50΄ ο Κουτρούλης έδιωξε εντυπωσιακά τη μπάλα στην κεφαλιά του Πελεκάνου, ενώ ο Γεωργίου έδιωξε τον κίνδυνο στην κεφαλιά του Ναούμη στο 80΄, με το 1 - 1 να παραμένει ως το τέλος.

Το φιλμ του αγώνα.

1΄ Σέντρα του Πολύκαρπου Μπούκαρη από δεξιά ο Ευθυμίου πάσαρε στον Κουτσή, που από κοντά δεν έπιασε καλά το πλασέ και η μπάλα πέρασε άουτ.

5΄ Φάουλ του Καρύμπα από αριστερά ο Μπανάκας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ.

7΄ Ο Μπαρμπαρούσης κλέβει τη μπάλα, βγαίνει στην αντεπίθεση και κάνει το σουτ με το Γεωργίου να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

17΄ Γκολ. Ο Καρύμπας με εκτέλεση φάουλ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1 - 0.

28΄ Δυνατό σουτ του Μπαρμπαρούση έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Γεωργίου.

29΄ Σε δεύτερο συνεχόμενο κόρνερ ο Μπαρμπαρούσης εκτελεί και ο Αλεξόπουλος πιάνει την κεφαλιά, με τη μπάλα να φεύγει άουτ.

32΄ Φάουλ του Μπαρμπαρούση η μπάλα κόντραρε στο τείχος και πέρασε κόρνερ.

36΄ Σουτ του Βδουκάκη ο Πελεκάνος προσπάθησε να μπει στην πορεία της μπάλας χωρίς να την βρει και ο Κουτρούλης με το πόδι διώχνει σε κόρνερ.

39΄ Ωραίος συνδυασμός Καρύμπα και Πελεκάνου τελικός αποδέκτης ο Καρύμπας που κάνει το σουτ, ο Κουτρούλης βρήκε τη μπάλα, που κατέληξε στο αριστερό δοκάρι.

40΄ Γκολ. Φάουλ του Μπαρμπαρούση ο Γεωργίου έδιωξε, αλλά η μπάλα έφτασε στο Ναούμη που με σουτ την έστειλε στα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 1 - 1.

42΄ Ο Γεωργίου διώχνει τη μπάλα, ο Πανόπουλος βάζει την κόντρα και ο Μπάμπης Μπούκαρης διώχνει.

47΄ Σουτ του Βδουκάκη έδιωξε ο Κουτρούλης.

49΄ Μακρινό σουτ του Μπαρμπαρούση απέκρουσε ο Γεωργίου.

50΄ Σέντρα του Βδουκάκη από δεξιά κεφαλιά του Πελεκάνου έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Κουτρούλης.

55΄ Φάουλ του Καρύμπα με πάσα στο Βδουκάκη που πλάσαρε άουτ.

66΄ Σέντρα του Ευαγγελόπουλου από αριστερά προβολή του Πελεκάνου απέκρουσε ο Κουτρούλης.

77΄ Φάουλ του Καρύμπα κεφαλιά του Μπανάκα η μπάλα πέρασε άουτ.

80΄ Κόρνερ του Μπαρμπαρούση από αριστερά κεφαλιά του Ναούμη έδιωξε στη δεξιά γωνία ο Γεωργίου.

89΄ Κόρνερ του Καρύμπα κεφαλιά του Μπανάκα η μπάλα έφυγε άουτ.

93΄ Φάουλ του Καρύμπα ο Κουτσής δε βρήκε καλά τη μπάλα, που έφυγε άουτ.

ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ (Τάσος Σπαής): Γεωργίου, Μπούκαρης Π., Ιορδανίδης (54΄ Ευαγγελόπουλος), Μπούκαρης Χ. (63΄ Μακραδήμας), Κουτσής, Αλεξανδρής, Πελεκάνος (78΄ Ζαπαντιώτης), Καρύμπας, Ευθυμίου, Βδουκάκης, Μπανάκας.

Α.Ο. ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ (Θόδωρος Κουκουρδέλης): Κουτρούλης Σ., Διαμαντόπουλος, Μπαρμπαρούσης, Αλεξόπουλος, Κουτρούλης Σ., Ναούμης, Κουκουρδέλης Π. (93΄ Μπακοδήμος), Παπαδάτος - Νταλιάνης, Ντζελέπης, Φλωρόπουλος (62΄ Πασπαλιάρης), Πανόπουλος.

Πηγή: websports.gr

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr