Επέστρεψε στην κορυφή η Ένωση Αγίου Δημητρίου

Στην κορυφή της βαθμολογίας του 2ου Ομίλου της Β΄ ΕΠΣΝΑ επέστρεψε η Α.Ε. Αγίου Δημητρίου που κέρδισε σε εξ αναβολής αγώνα την ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου με 1 - 0.

Το αποτέλεσμα αυτό έφερε την ομάδα του Θόδωρου Μουχάνη στους 25 βαθμούς, ενώ στους 12 και την 6η θέση έμεινε η γηπεδούχος ΑΕΚ.

Οι παίκτες της ΑΕΚ μπήκαν καλύτερα και είχαν μεγάλες ευκαιρίες στο πρώτο 20λεπτο, όμως δεν κατάφεραν να νικήσουν το Ζώη. Στο 27ο λεπτό η Ένωση πήρε προβάδισμα στο σκορ. Ο Μουχάνης εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά, η μπάλα πέρασε και έφτασε στον Κυτούγια που έκανε τη σέντρα από δεξιά μέσα στην περιοχή και ο Καλοκαίρης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία κάνοντας το 0 - 1, που ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ προσεκτικοί στην άμυνα, έκλεισαν καλά τους χώρους και απειλήθηκαν ελάχιστα. Όμως δεν κατάφεραν να απειλήσουν ιδιαίτερα και το παιχνίδι κράτησε το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος.

Από το ξεκίνημα του ημιχρόνου ο τερματοφύλακας Μπαλάσκας ένιωθε αδιαθεσία και στο 78΄ αντικαταστάθηκε και τη θέση του κάτω από τα δοκάρια πήρε ο Μάρκος Καρδαράς, που ακούμπησε δύο φορές τη μπάλα μέχρι το φινάλε του αγώνα. Στο 89΄ σε αντεπίθεση ο Κατσαβοχρήστος υποδείχτηκε σε θέση οφσάιντ και υποδεχόμενος τη μπάλα την κλώτσησε μακρυά αντικρύζοντας τη δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στα υπόλοιπα λεπτά η ΑΕΚ προσπάθησε με γεμίσματα να βρει την ισοφάριση, όμως δεν τα κατάφερε και η Ένωση πανηγύρισε το "τρίποντο".

ΑΕΚ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (Θωμάς Καρτσακλής): Μπαλάσκας Τ. (78΄ λ.τ. Αρμύρας Δ.), Πριόβολος Ι. (57΄ Τσιαμπούλας), Μπαλάσκας Σ., Ξανθόπουλος Ε., Χολιασμένος, Ξανθόπουλος Δ., Καρδαράς, Αντωνόπουλος (70΄ λ.τ. Πριόβολος Α.), Προδρομίτης (67΄ Αρμύρας Ι.), Πλιάτσικας, Τσέπας.

Α.Ε. ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Θόδωρος Μουχάνης): Ζώης, Καλοκαίρης, Μπαμπάτσικος, Παναγιωτόπουλος, Στεφανόπουλος, Μπουλιέρης, Φάτσαλης (72΄ Βελέντζας), Μουχάνης Π., Κατσαβοχρήστος, Κυτούγιας (80΄ Μουχάνης Ε.), Κωστακιώτης (87΄ Ζώγας).

Πηγή: websports.gr

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr