Λεύκη ισοπαλία για Δόξα και Λυγιά στην πρεμιέρα

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β΄ Κατηγορίας της ΕΠΣΝΑ Δόξα Καινουρίου και Α.Ο. Λυγιάς έμειναν στο ισόπαλο 0 - 0.

Το παιχνίδι είχε λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από ένα βαθμό. Οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο καλές στιγμές στο πρώτο δεκάλεπτο, ενώ η Δόξα σκόραρε στο 19΄ με το Μανιαβό, όμως ο παίκτης των γηπεδούχων ήταν σε θέση οφσάιντ.

Στο 69΄ ο Λυγιάς έχασε μεγάλη ευκαιρία με τη μπάλα στο φάουλ του Βαρελά να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι και στα τελευταία λεπτά η Δόξα είχε δύο καλές στιγμές με σουτ των Δημητρίου και Δάρλα, που πέρασαν λίγο άουτ. Στο νέο της ξεκίνημα η Δόξα παρουσίασε ένα νεανικό σύνολο που έδειξε ότι έχει καλά στοιχεία, με τους έμπειρους Δημήτρη Τζωρτζόπουλο και Φίλιππο Δάρλα να περνάνε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο.

Από την πλευρά του ο Λυγιάς έχει διατηρήσει μεγάλο μέρος του περσινού ρόστερ και δείχνει ότι θα παρουσιάσει μια σταθερή εικόνα, ενώ στο παιχνίδι έχασε με τραυματισμό το Βασίλη Δημητρόπουλο, που αντικαταστάθηκε στο 59ο λεπτό.

Το φιλμ του αγώνα.

Κόρνερ του Βασίλη Δημητρόπουλου από αριστερά η μπάλα πέρασε χωρίς να τη βρει συμπαίκτης του και έφυγε άουτ.

Πάσα του Βαρελά στο Βαγγέλη Δημητρόπουλο που έκανε το σουτ και έδιωξε σε κόρνερ ο Λυμπέρης.

19΄ Εκτέλεση φάουλ του Δημητρίου η μπάλα κοντράρει και φτάνει στο Μανιαβό που από κοντά σκοράρει, αλλά υποδεικνύεται οφσάιντ.

34΄ Εκτέλεση φάουλ του Βασίλη Δημητρόπουλου η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ.

51΄ Εκτέλεση φάουλ του Βασίλη Δημητρόπουλου ο Λυμπέρης έδιωξε και η μπάλα έφτασε στον Κώστα Κωνσταντίνου που έκανε προβολή και ο Κατσούπης έβαλε την κόντρα αλλοιώνοντας την πορεία της και ο Λυμπέρης μάζεψε.

53΄ Μακρινό σουτ του Κώστα Κωνσταντίνου απέκρουσε ο Λυμπέρης.

69΄ Εκτέλεση φάουλ του Βαρελά από δεξιά η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

78΄ Πάσα του Δάρλα στο Δημητρίου που έκανε το σουτ και η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

86΄ Σουτ του Δάρλα η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.

89΄ Πάσα του Κώστα Κωνσταντίνου στο Βαρελά που έκανε σουτ, με τη μπάλα να κοντράρει σε αμυντικό και στην επαναφορά ο Κώστας Κωνσταντίνου έκανε ανάποδο ψαλίδι άουτ.

90΄ Μακρινό σουτ του Σταμπολίτη η μπάλα έφυγε άουτ.

ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ (Στέλιος Δάρλας): Λυμπέρης, Ασημάκης, Κωνσταντίνου Α., Μανιαβός, Κατσούπης (87΄ Σταμπολίτης), Βελής, Κωνσταντόπουλος (70΄ Δάρλας), Μυζήθρας (70΄ Σοροβός), Δημητρίου, Φλωρόπουλος (87΄ Τσάπαλος), Σχίζας (46΄ Τζωρτζόπουλος).

Α.Ο. ΛΥΓΙΑΣ (Φώτης Δημητρόπουλος): Ασημακόπουλος, Μπαλκούρας, Θωμόπουλος, Ζαρκαδούλας, Κωνσταντίνου Κ., Κατσάμπας (54΄ Ζαμπάρας), Βαρελάς, Αποστολόπουλος, Δημητρόπουλος Ε. (54΄ Βασιλόπουλος), Δημητρόπουλος Β. (59΄ λ.τ. Νικόπουλος), Γεωργακόπουλος (91΄ Χατίγια).

Πηγή: websports.gr