Νέα σελίδα για το ΓΟ Μεσολογγίου


Μια νέα σελίδα έχει άνοιξε για το ποδοσφαιρικό τμήμα του Γυμναστικού Συλλόγου Μεσολογγίου (ΓΟΜ) με την έλευση της νεας χρονιάς.

Μετά από συνάντηση του πρόεδρους της ΑΕΜ κ. Διονύση Βισβίκη με τους κ.κ Κώστα Θεοτοκάτο και Χρήστο Κουφό που κατέληξε σε ταύτιση απόψεων, οι κύριοι Θεοτοκάτος και Κουφός ανέλαβαν εξ ολοκλήρου την διοίκηση του ΓΟ Μεσολογγίου με πρωταρχικό στόχο την φετινή χρονιά την σωτηρία της ομάδας.  

Πρώτο μέλημα της διοίκησης ήταν η εύρεση τεχνικού, καθώς ο μέχρι πρότινος προπονητής της ομάδας κ. Γιάννης Γουλής είχε παραιτηθεί, και εν συνεχεία η στελέχωση με ποδοσφαιριστές καθώς η ομάδα ήταν «γυμνή».

Η αρχή έγινε με την πρόσληψη στο τιμόνι της ομάδας του κ. Βασίλη Λώλου, εν συνεχεία ήρθαν και οι μεταγραφικές κινήσεις για την ομάδα του Μεσολογγίου.

Πριν μια εβδομάδα περίπου και στον αγώνα με την Αναγέννηση Θέρμου η ομάδα του ΓΟΜ κατάφερε να κατέβει στο γήπεδο με ένδεκα (11) παίκτες κάτι όμως που πλέον ανήκει στο παρελθόν για την ομάδα καθώς ήδη χθες οι άνθρωποι τις ομάδας εξασφάλισαν τον Ναι ακόμα (οχτώ) 8 ποδοσφαιριστών που συν την μια (1) μεταγραφή που είχε γίνει την προηγούμενη εβδομάδα μας κάνουν εννέα (9) νέα μεταγραφικά αποκτήματα για το ΓΟΜ.

Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα είναι: Σωτηρίου Γιάννης, Πλαστήρας Δημήτρης, Κουφός Γιάννης, Χολέβας Τάσος, Καλαμάκης Κώστας, Ντρούκας Θανάσης, Κανταρέλος Νίκος ,Μπότας Σπύρος και Γιαννής Σπύρος.

Οι μεταγραφικές κινήσεις θα συνεχιστούν για την ομάδα του ΓΟΜ, καθώς προπονητής και διοίκηση είναι καθημερινά σε συζητήσεις με μεταγραφικούς στόχους.

Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα του Μεσολογγίου την προσεχή Κυριακή 18/1 στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου και ώρα 15:45, που για την 14η αγωνιστική θα φιλοξενήσει την ομάδα του Αχιλλέα Γραμματικούς.

Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr