Μεγάλη νίκη για το Κεφαλόβρυσο επί του Αλικυρναϊκού


Μεγάλη νίκη για τον Αστέρα Κεφαλοβρύσου το πρωί της Κυριακής στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου με 2-1 επί του Αλικυρναϊκού Αγίου Θωμά.

Ο Αλικυρναϊκός θα καταφέρει στο 20΄να μπει μπροστά στο σκορ μετά από αδράνεια της άμυνας και του Τσοκάντα, με κεφαλιά ο Στέφανος Τριφιάτης θα κάνει 1-0.

Στο 37΄σεντρα από αριστερά του Αθανασόπουλου κεφαλιά του Τριφιάτη Σ με την μπάλα να περναει άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Το πρώτο ημίχρονο θα κυλήσει χωρίς καμία άλλη αξιόλογη φάση και από τις δυο ομάδες.

Το δεύτερο ημίχρονο θα ξεκινήσει όπως και το πρώτο με τις δυο ομάδες να αναλώνονται σε παιχνίδι κέντρου με τους γηπεδούχους να έχουν την κατοχή, αλλά να προσπαθούν με ανορθόδοξο τρόπο να διασπάσουν την αμυντική λειτουργιά του Κεφαλοβρύσου.

Στο 67΄θα έρθει η ισοφάριση για τον Αστέρα, προσπάθεια για σέντρα από τους φιλοξενούμενους με την μπάλα να βρίσκει σε χέρι αμυντικού και πέναλτι. Την εκτέλεση θα αναλάβει ο Καρέτσος και θα κάνει το 1-1.

Οι γηπεδούχοι θα βγουν μπροστά και θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν κάποια φάση στα καρέ του Τσοκάντα χωρίς όμως οι προσπάθειες τους να φέρουν το ανάλογο αποτέλεσμα.

Στο 93΄θα έρθει η ψυχρολουσία για την ομάδα του Αλικυρναϊκού, μπαλιά στην πλάτη της άμυνας με τον Ανδρεάκη να γίνεται κάτοχος της μπάλας και να βγαίνει σε θέση τετ τα τετ από τον Γιάντσιο, πλασέ και 1-2 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.

Κακή εμφάνιση από την ομάδα του Αγίου Θωμά με σημαντικό ρολό σε αυτή να παίζει και η κούραση ορισμένων παικτών που αγωνιστήκαν την Τετάρτη στον αγώνα κυπέλλου κόντρα στην Φλόγα σε ένα παιχνίδι που είχε διάρκεια 120΄.

ΑΛΙΚΥΡΝΑΪΚΟΣ: Γιάντσιος, Γιαννόπουλος, Ψαθάς, Ζέρβας (46΄Κάκκος), Μπούζας, Σκαρλάτος (55΄Μπαλαμπάνης), Κέσκος, Αθανασόπουλος, Τριφιάτης Γ, Τριφιάτης Σ, Δενδρινός (69΄Κατσαβοχρήστος).

ΑΣΤΕΡΑΣ: Τσοκάντας, Φούντας Δ, Αxho, Σέρβος, Πατρινός, Ανδρεάκης, Καρέτσος, Κολτσίδας (89΄Μοναστηρας), Σαμαντάς (74΄Πατρινός), Φούντας Δ, Μποτσίβαλης.

Επιμέλεια : Μιχάλης Δημητρίου

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr