Προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε το ΓΟΜ


Εντός έδρας ήττα για το ΓΟ Μεσολογγίου με 4-1 από την ομάδα του Αχιλλέα Γραμματικούς που φιγουράρει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας του Α ομίλου.

Κάλος ρυθμός και καλό παιχνίδι και από τις δυο ομάδες, χωρίς σκοπιμότητες με την απειρία των νεαρών ποδοσφαιριστών του ΓΟΜ, ειδικά στον αμυντικό τομέα να παίζει σημαντικό ρόλο στην τελική έκβαση του αγώνα.

Το σκορ θα ανοίξει στο 29΄, κόρνερ από δεξιά για του φιλοξενούμενους με τον Μπανάκα στο δεύτερο δοκάρι, κεφαλιά του Γεραφέντη στο οριζόντιο δοκάρι, η μπάλα θα φτάσει στα πόδια του Καλτσή με πλασέ θα κάνει το 0-1.

Στο 34΄θα έρθει και το δεύτερο τέρμα για την Γραμματικού, λάθος απομάκρυνση του Αντωνόπουλου, με τον Γεωργίου να κάνει το σουτ και να κάνει το 0-2.

Οι  φιλοξενούμενοι πέντε λεπτά πριν την συμπλήρωση του πρώτου ημιχρόνου από στημένη μπάλα θα πάρουν κεφάλι τριών τερμάτων, 40΄εκτέλεση φάουλ του Καλπουζάνη με κεφαλιά ο Γεωργίου θα κάνει το 0-3.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι θα μπουν πιο δυνατά ώστε να μπορέσουν να σημειώσουν ένα τέρμα για να ξανά μπουν στο παιχνίδι, παρ όλα αυτά στο 50΄ο Κουζέλης Κ. θα κάνει το γύρισμα μέσα στην μεγάλη περιοχή, ακόμα μια αλληγορία της άμυνας των γηπεδούχων με τον Καλτσή να κάνει το πλασέ και το 0-4.

Το ΓΟΜ θα καταφέρει να μειώσει το σκορ στο 55΄, λάθος απομάκρυνση των αμυντικών, σουτ από τον Σωτηρίου και 1-4.

Στα εναπομείναντα λεπτά του παιχνιδιού οι γηπεδούχοι θα πιέσουν και θα δημιουργήσουν αρκετές ευκαιρίες ώστε να πετύχουν ακόμα ένα τέρμα, αλλά τόσο ο Σωτηρίου όσο και ο Κουφός θα σταθούν άτυχοι.

ΓΟΜ: (Λώλος Β.)Αντωνόπουλος, Παππάς, Ακρίδας, Κουφός, Μόκκας, Ντρούκας (61΄Ρήγας), Σωτηρίου, Μπότας (75΄Ρόμπολας), Πλαστήρας (59΄Χολέβας), Γιαννής, Τάσσος.

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ: Κρέτσης, Κουλουκούρας Θ., Κουλουκούρας Β (86΄Βίβας), Γεραφέντης, Καλπουζάνης, Κουζέλης Δ., Αλετράς (65΄Κουζέλης Χ.), Καλτσής, Κουζέλης Κ, Μπανάκας, Γεωργίου (81΄Δρόσος).

Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr