Μεγάλη νίκη για την Ακαδημία Μεσολογγίου στο Ευηνοχώρι !


Μεγάλο και σπουδαίο διπλό για την Ακαδημία Μεσολογγίου το πρωί της Κυριακής στο γήπεδο Ευηνοχωρίου που επιβλήθηκε με 2-1 επί της Ένωσης Ευηνοχωρίου.

Η ομάδα του Μεσολογγίου με την νίκη αυτή και σε συνάρτηση με τα αλλά αποτελέσματα της ημέρας σκαρφάλωσε στην εβδόμη θέση του βαθμολογικού πινάκα στέλνοντας το δικό του μήνυμα.

Το τεχνικό δίδυμο Χαϊδάκη-Διακόνου παρέταξε την ομάδα στο γήπεδο με ένα σύστημα 4-4-1-1, δείχνοντας από το πρώτο κιόλας λεπτό τις διαθέσεις της πρεσάροντας σε όλο το μήκος και πλάτος του γηπέδου, μπλοκάροντας τα ατού των γηπεδούχων με αποτέλεσμα η Ένωση Ευηνοχωρίου να μην μπορεί να περνά πάσες προς τους επιθετικούς κάνοντας πιο εύκολη την δουλειά των αμυντικών της Ακαδημίας με τους Κωνσταντάρα-Δαλδαβάνη να δεσπόζουν στο κέντρο άμυνας και με τους πλάγιους Κοντομήτσο-Αντωνιάδη χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Με την πρώτη επίσκεψη στα καρέ των γηπεδούχων στο 8', η Ακαδημία θα ευτυχίσει να ανοίξει το σκορ με τον Φούντα Κ. , κεφαλιά πάσα του Λατσού, πλασέ του Φούντα Κ. με την μπάλα να περναει πάνω από τον ανήμπορο να αντιδράσει Δασκαλάκη . 

Λιγοστές οι φάσεις μπροστά στις εστίες των ομάδων κατά την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, με τον Τσαπόκο να αποκρούει εντυπωσιακά την κεφαλιά του Αλεξανδρόπουλου στο 22' και με τον Δάλλα στο 27' να βρίσκει η μπάλα στην εξωτερική πλευρά του κάθετου δοκαριού.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Βλάχου ανέβασε στροφές και με την είσοδο του Μιχαλόπουλου και Σακελαρόπουλου έγινε πιο πιεστική, μάρκαρε πιο ψηλά πατώντας περιοχή των φιλοξενούμενων και ευτύχησε να ισοφαρίσει με τον Ρισβά με πλασέ στο 68' μετά από γυριστή μπαλιά του Γερατσιάν .

Η Ακαδημία μετά από αυτήν την εξέλιξη δεν τα παράτησα βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και με την είσοδο του Τρικαλινού στο 80', βγήκε πάλι μπροστά δημιούργησε φάσεις στο 81' και στο 83' με τον Κάλτση, το νικητήριο τέρμα για τους φιλοξενούμενους θα έρθει στο 87΄όταν όμορφη κάθετη πάσα του Καλτσή στον Τρικαλινό αυτός να αποφεύγει  δυο παίχτες και κάνει το 1-2 για την ομάδα του.

Από τους γηπεδούχους διακρίθηκαν οι Ρισβάς, Γερατσιάν και Σακελαρόπουλος.

Ενώ από τους φιλοξενούμενους δεν υστέρησε κανείς, με όλους τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν να δίνουν το 100 % των δυνατοτήτων τους πραγματοποιώντας μία από τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις τους.

Ένωση Ευηνοχωρίου: (Βλάχος Κ.) :Δασκαλάκης, Φλωρόπουλος, Γερατσιάν, Βαλμάς, Βλάχος, Μακρής, Δημαράς (75' Τσαλίκης), Κοσσόβας (46' Μιχαλόπουλος), Αλεξανδρόπουλος (46' Σακελαρόπουλος), Δάλλας, Ρισβάς

Ακαδημία Μεσολογγίου: (Χαϊδάκη-Διακόνου) :Τσαπόκου, Αντωνιάδης, Κοντομήτσος, Δαλδαβάνης, Κωνσταντάρας, Φούντας Χ., Κάλτσης, Λάτσος, Φούντας Κ. (80' Τρικαλινός), Χατζής, Μακρής (20' Μπλαχούρας και στο 55' Μπεκιράι)

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr