Επιβλητική νίκη για την Ένωση επί του Αστέρα με σόου Ρισβά


Σαν σίφουνας πέρασε από το ενωσιακό η Ένωση Ευηνοχωρίου, που στο ντεμπούτο του Γιάννη Γούλη στον πάγκο της ομάδας νίκησε με το επιβλητικό 6-2 τον Αστέρα Μεσολογγίου.

Κάτω από αντίξοες συνθήκες λόγω του πολύ δυνατού αέρα κατά διαστήματα διεξήχθη το παιχνίδι το πρωί της Κυριακής, με τις δυο ομάδες να παίζουν ανοιχτό ποδόσφαιρο και να αποζημιώνουν όσους αψήφησαν τις καιρικές συνθήκες με τα οκτώ γκολ του σημειώθηκαν.

Σε μεγάλη μέρα ο επιθετικός και νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ένωσης Ευηνοχωρίου Νίκος Ρισβάς, που σημείωσε τα τέσσερα (4) από τα έξι (6) τέρματα για την ομάδα του.

Το φιλμ του αγώνα:

1΄γκολ για την Ένωση, σέντρα από αριστερά του Φλωρόπουλου, τσίμπημα της μπάλας από τον Δημαρά, με την μπάλα να κοντράρει στον Φιλόπουλο και να καταλήγει στα δίχτυα του 0-1.

6΄κορνερ από δεξιά του Σαμαρά, κεφαλιά του Ζωγράφου με την μπάλα να περναει δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι.

18΄γκολ για τον Αστέρα, καλοχτυπημένο κόρνερ στο δεύτερο δοκάρι από τον Σαμαρά, πλασέ του Στάθη και 1-1.

27΄γκολ για την Ένωση, μπαλιά από αριστερά στον Ρισβά, πλασέ και 1-2.

43΄σουτ του Κατσάνου, με την μπάλα να περναει άουτ.

50΄γκολ για την Ένωση, γύρισμα στην περιοχή από τον Ρισβά, πλασέ πάνω στην κίνηση του Αλεξανδρόπουλου και 1-3.

54΄γκολ για την Ένωση, όμορφη ατομική ενέργεια από δεξιά του Ρισβά που θα περάσει όποιον βρει μπροστά του, πλασέ και 1-4.

76΄ γκολ για την Ένωση, μπαλιά του Νεμποτάκη στην πλάτη της άμυνας του Αστέρα με αποδέκτη τον Ρισβά, σουτ και 1-5.

84΄πεναλτι για τον Αστέρα σε ανατροπή του Ναούμη στην περιοχή από τον Μακρή, εκτέλεση του Σακκαρέλη, με τον Δασκαλάκη να πέφτει και να αποκρούει στην δεξιά γωνιά του.

88΄γκολ για την Ένωση, επέλαση από αριστερά του Σακελαρόπουλου και γύρισμα στην μικρή περιοχή, με πλασέ ο Ρισβά θα σημειώσει το έκτο γκολ για την ομάδα του και τέταρτο προσωπικό στο σημερινό παιχνίδι 1-6.

90΄γκολ για τον Αστέρα, σέντρα του Ναούμη στην περιοχή, προσπάθεια απομάκρυνσης του Βαλμά με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα της ομάδας του 2-6.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Θεοδωρέλος, Παύλος και Αρσένης.

ΑΣΤΕΡΑΣ: (Ευθυμίου) Φιλόπουλος, Παππάς (64΄Τρανός), Κέκελος, Γαντζούδης, Σακκαρέλης, Κατσάνος, Κυριακόπουλος, Στάθης (81΄Ναούμης), Ζωγράφος, Σαμαράς, Σένια (71΄Σταμάτης Κ.)

ΕΝΩΣΗ: (Γουλής) Δασκαλάκης, Βαλμάς, Μακρής, Γιερατσιάν, Βλάχος (73΄Κουντούρης), Φλωρόπουλος, Δημαράς, Μιχαλόπουλος, Αλεξανδρόπουλος (65΄Σακελαρόπουλος), Ρισβάς, Παπαναστασίου (61΄Νεμποτάκης).

Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr