Ήττα με παράπονα για το ΓΟΜ από την ΑΕ Οινιαδών


Την ήττα με 1-0, γνώρισε το ΓΟ Μεσολογγίου που για την 16η αγωνιστική της Β κατηγορίας υποδέχτηκε την ομάδα της ΑΕ Οινιαδών.

Μοιρασμένο παιχνίδι καθ όλη  την διάρκεια του παιχνιδιού από τις δυο ομάδες, με δυνατές μονομαχίες μέσα σε αθλητικά όμως πλαίσια.

Το παιχνίδι έδειχνε όσο περνούσε η ώρα ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες, και με όποια ομάδα θα κατάφερνε να σημειώσει ένα τέρμα θα ήταν και η τελική νικήτρια.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης θα έρθει από την άσπρη βούλα πέντε λεπτά πριν την συμπλήρωση των 90΄.

Στο 84΄σε μια φάση που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων από τους ανθρώπους των γηπεδούχων και τους φιλάθλους της ομάδα του Μεσολογγίου, ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Σούζας θα υποδείξει πέναλτι σε χέρι του Ντρούκα στην περιοχή.

Την εκτέλεση θα αναλάβει στο 85΄ο Χρυσικός Ε στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Πολίτη, δίνοντας ένα πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του Νεοχωρίου.

Πολύ καλή παρουσία στο παιχνίδι από την νεανική ομάδα του ΓΟΜ, που δείχνει ότι με τις μεταγραφικές κινήσεις του Ιανουαρίου μπορεί να διεκδικήσει επί ίσοις όροις με τους συνδιεκδικητές της, την παραμονή στην κατηγορία.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Σούζας, Κωνσταντάρας και Βασιλόπουλος.

ΓΟΜ: (Λώλος) Πολίτης, Κουφός, Παππάς, Ντρούκας, Διαμαντόπουλος, Μπότας (79΄Μόκκας), Λένης (74΄Κατσαρός), Αυτζής, Πλαστήρας, Γιάννης, Ακρίδας.

ΟΙΝΙΑΔΕΣ: (Ζαπάντης) Καρατζογιάννης Α, Μπερερής, Μπλαχούρας (77΄Καρατζογιάννης Ι), Αλετράς (81΄Χρυσικός Δ), Ράπτης, Μιχάλης, Γούργαρης, Χρυσικός Ε, Τριφιάτης (67΄Ζευγίτης), Καρατζογιάννης Δ, Παππάς.

Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr