Σε απόσταση αναπνοής ο Αλικυρναϊκός από τα Play-Off

 

ΓΟ Μεσολογγίου – Αλικυρναϊκός Αγίου Θωμά 1-2

Νίκη για τον Αλικυρναϊκό με 2-1 το πρωί της Κυριακής στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου επί του τυπικά γηπεδούχου (και οι δυο ομάδες χρησιμοποιούν το ίδιο γήπεδο ως έδρα) ΓΟ Μεσολογγίου.

Καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού από τους παίκτες του Σταμάτη Σαρρή που κατάφεραν στην πρώτη καλή ευκαιρία του παιχνιδιού στο 9΄ με τον Τριφιάτη να πάρουν κεφάλι στο σκορ 0-1.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του ΓΟΜ θα προσπαθήσει να ισορροπήσει το παιχνίδι στο κέντρο, αλλά θα έρθει στο 57΄ ο Αχτύπης με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Βασιλείου να γράψει το 0-2.

Τα πιτσιρίκια του ΓΟΜ θα καταφέρουν τέσσερα λεπτά αργότερα στο 61΄να μειώσουν το σκορ σε 1-2, όταν το σουτ του Πλαστήρα μέσα από την περιοχή θα καταλήξει στο βάθος της εστίας του Τσιώλη.

Αυτή η εξέλιξη θα έχει ως αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να ανέβουν ψηλά ώστε να μπορέσουν να πετύχουν ακόμα ένα τέρμα και να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια, με την ομάδα του Αγίου Θωμά να βρίσκει ευκολότερα χώρους στο ανοικτό γήπεδο και να δημιουργεί σωρεία ευκαιριών που θα περάσουν όμως ανεκμετάλλευτες.

Το τελικό σφύριγμα του κ Βελαώρα θα βρει τους φιλοξενούμενους να πανηγυρίζουν μια σπουδαία νίκη που τον κρατάει στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με 41 βαθμούς και σε απόσταση αναπνοής από τα play-off, και τους γηπεδούχους μετά και την νίκη του Τρίκαρδου επί του Κεφαλοβρύσου να υποχωρεί στην δέκατη τρίτη θέση με 16 βαθμούς.

Το φιλμ του αγώνα:

γκοολ, σέντρα από δεξιά του Βασιλείου στο δεύτερο δοκάρι, σουτ πάνω στην κίνηση του Τριφιάτη 0-1.

21΄εκτέλεση κόρνερ του Τριφιάτη, κεφαλιά Κάκκου άουτ.

28΄σουτ Γιάννη άουτ.

57΄γκοολ, εκτέλεση κόρνερ του Βασιλείου στο δεύτερο δοκάρι, κεφαλιά του Αχτύπη 0-2.

61΄γκοολ, σουτ του Πλαστήρα μέσα από την περιοχή, με την μπάλα να καταλήγει στο βάθος της εστίας του Τσιώλη και 1-2.

70΄απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σούλα, στην αγκαλιά του Τσιώλη.

75΄απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βασιλείου, απόκρουση του Πολίτη με τα ακροδάχτυλα με την μπάλα να προσκρούει στην συμβολή των δοκαριών.

78΄γυρισμα του Βασιλείου στην περιοχή, σουτ του Τριφιάτη ψηλά άουτ.

83΄σεντρα του Κέσκου, πλασέ του Τριφιάτη, εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Πολίτης.

84΄σουτ του Γιαννόπουλου, με την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει κόρνερ.

85΄κορνερ του Βασιλείου στο πρώτο δοκάρι, τακουνάκι του Κέσκου ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι.

87΄απευθείας εκτέλεση φάουλ του Διαμαντόπουλου στα χέρια του Τσιώλη.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Βελαώρας, Παναγιωτόπουλος Δ. και Χονδρογιάννης.

ΓΟΜ: (Λώλος) Πολίτης, Διαμαντόπουλος, Κουφός, Ντρούκας, Μόκκας (53΄Σούλας), Μπότας, Λένης (56΄Τάσσος), Αυτζής, Πλαστήρας, Γιάννη, Ακρίδας.

ΑΛΙΚΥΡΝΑΪΚΟΣ: (Σαρρής) Τσιώλης, Τσαλαφούτας, Γιαννόπουλος, Ζέρβας, Μπαλαμπάνης (78΄Καρβέλης), Κάκκος, Σκαρλάτος, Βασιλείου, Τριφιάτης, Αχτύπης (86΄Κατσαβοχρήστος), Παπανικολάου (65΄Κέσκος).

Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr