Νίκη με 4-0 για την Ένωση Ευηνοχωρίου επί της Α.Ε Οινιαδών

Ένωση Ευηνοχωρίου-Α.Ε.Οινιαδών-4-0 

Μια άνετη και πολύτιμη νίκη πέτυχε η Άνωση Ευηνοχωρίου  επί της Α.Ε. Οινιαδών  και μάλιστα με πληθωρικότατη, γεμάτη υποσχέσεις για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, εμφάνιση!!!

Η νίκη με το ευρύ 4-0 επι της Α.Ε.Οινιαδών  που δεν μπόρεσε ν' αντισταθεί στο γεμάτο φαντασία και πολλές επιλογές παιχνίδι των “Μποχωριτών”, ήλθε να σηματοδοτήσει την έναρξη μιας νέας αντεπίθεσης στο φινάλε του πρωταθλήματος μετά τις τρείς συνεχόμενες ισοπαλίες.

Το τελικό 4-0 που θα μπορούσε να είναι πολύ μεγαλύτερο, ήλθε φυσιολογικότατα για την ομάδα της Ένωσης που είχε πολλές κλασικές ευκαιρίες ,επί ενός μαχητικού αντιπάλου που αγωνίστηκε χωρίς σκοπιμότητες.

Το ζητούμενο ήταν η νίκη και οι τρείς βαθμοί που σ' αυτή τη συγκυρία ήταν κάτι περισσότερο απο απαραίτητα μετά τις νίκες των ομάδων που ακολουθούν την Ενωση στο βαθμολογικό πίνακα.

Η Ενωση μπήκε απο την αρχή του παιχνιδιού να πάρει την νίκη συνδυάζοντας το αποτέλεσμα με μια καλή εμφάνιση και έδειξε  πολυ καλά στοιχεία στον αγωνιστικό χώρο με πολλή φαντασία, θαυμάσιες εναλλαγές και το σπουδαιότερο με πλουραλισμό  και πολλούς παίκτες να συμμετέχουν στην παραγωγή του παιχνιδιού.

Παρά τα πολλά προβλήματα πού είχε με απουσίες στην άμυνα και στην αρχή του παιχνιδιού βρέθηκε με ενα ακόμη πρόβλημα αφού αντικαταστάθηκε νωρίς  λόγω τραυματισμού ο Γιάννης Γιερατσιάν , η  άμυνα σοβαρότατη που συνέθεσαν οι Κοσσόβας Γ.-Φλωρόπουλος Α. αμυντικό δίδυμο και τους Τσαλίκη-Νεμποτάκη στα άκρα της άμυνας και τον Κ. Βλάχο να κυριαρχεί στον ανασταλτικό τομέα, αλλά συμμετέχοντας και στην παραγωγή, μαζί με τους Μιχαλόπουλο Ι. και Παπαναστασίου Χ. και μια τριπλέτα μπροστά να πετάει φωτιές (Ρισβάς-Κουντούρης-Αλεξανδρόπουλος), και τον σταθερό Δασκαλάκη κάτω απο τα δοκάρια.

Η Ένωση είχε πλαγιοκοπήσεις, είχε κάθετες εφορμήσεις, είχε σουτ, είχε απ' όλα!

Από την Ένωση δεν  υστέρησε κανείς  με τον Θάνο Τσαλίκη να είναι κορυφαίος , και από την  ομάδα του Χρ. Ζαπάντη  διακρίθηκαν οι Μπερερής Ε.,Τριφιάτης  Θ.,Παππάς και Χρυσικός Ε.

Τα γκολ του αγώνα
:

28΄σε μπάσιμο του Τσαλίκη ανατρέπεται απο τον Αλετρά Ι.  και ο Ρισβάς με εύστοχη εκτέλεση πέναλτυ   ανοίγει το σκόρ 1-0

37΄σε σέντρα του Μιχαλόπουλου Ι. ο Κουντούρης με ωραία κεφαλιά κάνει το 2-0

41΄σε σέντρα του Βλάχου κεφαλιά-πάσα του Τσαλίκη στον Κουντούρη και αυτός με γυριστό σούτ κάνει το 3-0

53΄σε ασίστ του Μιχαλόπουλου ο Ρισβάς απέφυγε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα αλλά  το πλασέ που επιχειρεί αποκρούεται απο το κάθετο δοκάρι

54΄νέο εντυπωσιακή προσπάθεια του Ρισβά να ανατρέπεται απο τον Ζαπάντη και το πέναλτυ εκτελεί εύστοχα ο Αλεξανδρόπουλος και 4-0

Πολύ καλή η διαιτησία των Κατσαούνη Ι., Δημολίτσα  Δ. και της Μπακάκη Ευαγ.

ΕΝΩΣΗ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ: (Γουλής) Δασκαλάκης, Κοσσόβας, Κουντούρης, Γιερατσιάν (8΄λ.τ. Νεμποτάκης Α.), Βλάχος Κ., Φλωρόπουλος, Μιχαλόπουλος (65΄λ.τ.Δημαράς Ι.),Τσαλίκης Α., Αλεξανδρόπουλος, Ρισβάς Ν., Παπαναστασίου (61΄λ.τ. Σακελαρόπουλος).

Α.Ε.ΟΙΝΙΑΔΩΝ: (Ζαπάντης)Καρατζογιάννης Α., Μπερερής Ε., Μπλαχούρας, Σαλονίτης (46΄ Ζαπάντης), Ράπτης  Ι., Αλετράς Ι.(46΄Μιχάλης Ν.) Σμπόρας  (55΄Χριστοδούλου), Παππάς, Χρυσικός Δ., Χρυσικός Ε., Τριφιάτης Θ.

mesologgisport.blogspot.gr

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr