Εύκολη επικράτηση της Ένωσης επί του Α.Ο Λυγιάς

Α.Ο Λυγιάς – Ένωση Ευηνοχωρίου 0-3

Με άνεση πέρασε η Ένωση Ευηνοχωρίου από την έδρα του Α.Ο. Λυγιάς, επικρατώντας με 0-3.

Η Ένωση ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα απέναντι στον Α.Ο. Λυγιάς  και επικράτησε δίκαια με 3-0.Βάζοντας τις βάσεις από το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης, όταν και σκόραρε τρεις φορές, η ομάδα του Ευηνοχωρίου μία αγωνιστική πριν την λήξη του πρωταθλήματος καπάρωσε την 2η θέση και αν μείνει έτσι η βαθμολογία πάει μπαράζ με τον Αλικυρναικό που πέτυχε μια  μεγάλη νίκη μέσα στο Θέρμο επί της πρωταθλήτριας Αναγέννησης με 3-0.

Η Ένωση μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και επιχείρησε να επιβάλει από νωρίς τον δικό της ρυθμό, καταφέρνοντας να το πετύχει. Πριν τη συμπλήρωση των πρώτων δέκα λεπτών, και συγκεκριμένα στο 9΄ο Κουντούρης ανατρέπεται απο τον τερματοφύλακα Κανέλλο και  ο διαιτητής Ασημάκης καταλογίσει το πέναλτυ που  ο Γιερατσιάν με εύστοχη εκτέλεση κάνει το 0-1.

Η πίεση της Ένωσης συνεχίστηκε και στο 25΄ μετά απο άψογο συνδυασμό Ρισβά- Τσαλίκη ο δεύτερος γυρίζει θαυμάσια στον επερχόμενο Αλεξανδρόπουλο και αυτός με πλασέ κάνει το 0-2.

Στο 42΄μετά απο ωραία ενέργεια και σούτ του Γιάννη Μιχαλόπουλου στην γωνία του Κανέλλου  διαμορφώνεται το τελικό 0-3.

Η πίεση της Ενωσης  ατόνησε μετά το πέρας του πρώτου 45λέπτου, ο Α.Ο.Λυγιάς   κατάφερε να κρατήσει περισσότερο τη μπάλα σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα  δημιούργησε δύο ευκαιρίες με τους  Κατσάμπα, ,Κοτσέτσο .

Η πίεση των  γηπεδούχων  δεν είχε μεγάλη διάρκεια, αφού η Ενωση ισορρόπησε το παιχνίδι  και  έχασε πολύ καλές  ευκαιρίες  με τους Σακελλαρόπουλο, Κουντούρη, Ρισβά για να διευρύνουν  ακόμη περισσότερο το προβάδισμα της ομάδας τους.

Διαιτητές: Ασημάκης Δ., Κασσαβέτης Π.,
Βαλλιάνος Θ.

Α.Ο.Λυγιάς: Κανέλλος Α., Τσιριμώκος, Λάμπρης, Βειζάι , Λιανός (62΄Δημητρόπουλος), Ζαμπάρας, Κρίνης (76΄Κουκούσης), Θεοδωρόπουλος, Kola F. (68΄Ξάνθος), Κοτσέτσος, Κατσάμπας.

Ένωση Ευηνοχωρίου: Δασκαλάκης, Δημαράς Γ, Μακρής Κ. (λ.τ.77΄Παπαναστασίου), Γιερατσιάν Ι., Κουντούρης Γ., Φλωρόπουλος Α., Μιχαλόπουλος Ι., Τσαλίκης Α. ,Σακελαρόπουλος Δ., Ρισβάς Ν. (85΄Δημαράς Π.), Αλεξανδρόπουλος (λ.τραυμ. 54΄Βλάχος Κ.)

mesologgisport.blogspot.gr

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr