Νίκη για το ΓΟΜ επί της Αναγέννησης Θέρμου και παραμονή


Μεγάλη νίκη για τον ΓΟ Μεσολογγίου με 3-0 επί της πρωταθλήτριας του Α΄ομιλου ομάδας της Αναγέννησης Θέρμου το απόγευμα της Τετάρτης στο ΔΑΚ Μεσολογγίου.

Με την σημερινή νίκη η ομάδα του ΓΟΜ εξασφάλισε στο νήμα και την απευθείας παραμονή στην κατηγορία, κάτι που φάνταζε όνειρο θερινής νυκτός πριν λίγους μήνες.

Πολύ καλό πρώτο ημίχρονο με καλό ρυθμό και του φιλοξενούμενους να χάνουν σωρεία χαμένων ευκαιριών ώστε να μπορέσουν να πάρουν κεφάλι στο σκορ, πιο ουσιαστικοί οι γηπεδούχοι θα καταφέρουν να ανοίξουν το σκορ στο 32΄με σουτ του Γιάννη σε κόντρα επίθεση.

Στο δεύτερο μέρος η κούραση θα είναι εμφανής στους παίκτες και των δυο ομάδων, με τον μεγάλο αγωνιστικό χώρο να αποτελεί τον καθοριστικό παράγοντα, με τις φάσεις μπροστά στις δυο εστίες να είναι ελάχιστες.

Στο 62΄ο Πλαστήρα με πλασέ θα κάνει το 2-0, ενώ την νίκη του ΓΟΜ θα εδραιώσει το τέρμα του Αυτζή στο 75΄μετα από εκτέλεση φάουλ του Πλαστήρα και πλασέ πάνω στην κίνηση του πρώτου.

Ξεχωριστή στιγμή στο παιχνίδι η αναμνηστική πλακέτα που δόθηκε πριν την έναρξη του αγώνα από την ομάδα του ΓΟΜ στην Αναγέννηση Θέρμου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος του Α ομίλου της Β κατηγορίες 2014-2015.

Το φιλμ του αγώνα:

1΄σέντρα του Παπαδόπουλου, κεφαλιά Μαραγιάννη Β. με υπερένταση θα διώξει στην γωνία του ο Αντωνόπουλος.

15΄σουτ του Λένη στα όρια της μικρής περιοχής, ενστικτωδώς θα αποκρούσει ο Τσιάκαλος.

18΄σουτ του Παπαδόπουλου και ασταθής απόκρουση του Αντωνόπουλου, θα απομακρύνουν οι αμυντικοί.

24΄γυρισμα του Μαραγιάννη Β. στη μικρή περιοχή με την μπάλα να παίρνει περίεργη τροχιά, προ της γραμμής σε κόρνερ ο Κουφός.

31΄ατομική όμορφη προσπάθεια του Παπαδόπουλου από αριστερά που θα περάσει και τον Αντωνόπουλο, το πλασέ που θα κάνει θα προσκρούσει στο δεξί κάθετο δοκάρι και θα καταλήξει άουτ.

32΄γκοολ, αντεπίθεση για το ΓΟΜ, σουτ του Γιάννη και 1-0.

37΄σέντρα σουτ από αριστερά για το ΓΟΜ με τον Ακρίδα, με την μπάλα να βρίσκει στην πάνω πλευρά του οριζοντίου δοκαριού και άουτ.

38΄ομορφη εναλλαγή της μπάλας μέσα στην μεγάλη περιοχή από Πλαστήρα και Αυτζή, σουτ του τελευταίου ελάχιστα άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

40΄πλασε του Παπαδόπουλου προ κενής εστίας, με τον Μπότα να διώχνει σωτήρια σε κόρνερ.

41΄απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαραγιάννη Β. άουτ.

42΄ακομα ένα άστοχο σουτ με τον Μαραγιάννη Β. για το Θέρμο.

62΄γκοολ, πλασέ του Πλαστήρα μέσα από την περιοχή και 2-0.

75΄γκοολ, καλοχτυπημένο φάουλ από δεξιά του Πλαστήρα στην καρδία της άμυνας των φιλοξενούμενων, πλασέ πάνω στην κίνηση του Αυτζή και 3-0.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Μποτίνης, Χονδρογιάννης και Βαϊνάς.

ΓΟΜ: (Βασίλης Λώλος) Αντωνόπουλος, Διαμαντόπουλος, Κουφός, Μόκκας (58΄Παππάς), Μπότας, Τάσσος, Λένης (Ντρούκας), Αυτζής (85΄Ρήγας), Γιαννη, Πλαστήρας, Ακρίδας.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: (Τάκης Τσιάκαλος) Τσιάκαλος, Καλιακμάνης Δ, Μαραγιάννης Γ, Μπλέτσας, Πολύζος, Μπίστας (76΄Τσατσαράγκος), Παπαδόπουλος, Οικονόμου, Μαραγιάννης Β, Κούκος, Καλιακμάνης Δ (74΄Τριανταφύλλης).

Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr