Δεν δυσκολεύτηκε κόντρα στον Τρίκαρδο η Ένωση Ευηνοχωρίου

Ένωση Eυηνοχωρίου- Tρίκαρδος Kατοχής-3-1

Μάχη με διαφορετικά κίνητρα για   Ένωση  και Τρίκαρδο Κατοχής  στο γήπεδο Ευηνοχωρίου που βρίσκεται  σε τραγική κατάσταση  ο αγωνιστικός του  χώρος, που δυσκόλευε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων.

Νευρικότητα, νεύρα, άγχος, πολλά φάουλ, εύκολα λάθη από παίκτες , και δύο ομάδες που προσπαθούσαν περισσότερο να προσαρμοστούν στο γήπεδο., που αυτή την στιγμή είναι ακατάλληλο  για αγώνες.

Παρά το καλό ξεκίνημα της γηπεδούχου ομάδας που προηγήθηκε  γρήγορα 2-0 στην συνέχεια οι παίκτες της χαλάρωσαν και προσπαθούσαν να διατηρήσουν αυτό το σκορ. με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι  να μειώσουν και να δώσουν άλλο ενδιαφέρον στον αγώνα.

Τα γκολ που έκριναν  το αποτέλεσμα του αγώνα σημείωσαν οι...

Στο 6΄σε καλοκτυπημένο φάουλ του Ρισβά ο προωθημένος Γιαν. Γιερατσιάν με  θαυμάσια  κεφαλιά κάνει το 1-0.

Στο 11΄μετά απο καταπληκτική ατομική ενέργεια του Ρισβά και γύρισμα ο Κουντούρης με πλασέ κάνει το 2-0

25΄σε φάουλ του Καραλή Ευαγ. απο τα πλάγια η μπάλα κτυπά στο σώμα του Φλωρόπουλου και στα δίκτυα του Δασκαλάκη και 2-1.

47΄σε κόρνερ του Φλωρόπουλου  σύγχυση στην περιοχή του Τρικάρδου  γυριστό σουτ του Αλεξανδρόπουλου και ο προωθημένος Γιερατσιάν με προβολή διπλασιάζει τα προσωπικά του γκόλ και κάνει το τελικό 3-1.

68΄ο Μουρκογιάννης με σουτ σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι του Δασκαλάκη.

Διαιτητής του αγώνα ο Πατρόπουλος που στο 70΄απέβαλλε με 2η κίτρινη τον Κουντούρη της Ένωσης, με βοηθούς τους Καλύβα,Λιαλιαμπής.

ΕΝΩΣΗ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ: Δασκαλάκης Γ., Νεμποτάκης, Μακρής Κ., Γιερατσιάν Γιαν., Βλάχος Κ., Φλωρόπουλος Α. (73΄Δημαράς Ι.), Μιχαλόπουλος Ι., Τσαλίκης Αθ., Αλεξανδρόπουλος (52΄Σακελαρόπουλος Δ.), Ρισβάς Ν. (84΄Δημαράς Π.), Κουντούρης Γ.

ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ ΚΑΤΟΧΗΣ: Ροδάτος (88΄Καλλής), Ρόμπολας, Πλαστήρας , Καραμήτσος, Κόκκοτος Θ., Μουρκογιάννης, Μufa, Καρανίκας Α., Καλαντζής (λ.τραυμ. 65΄Γκασούκας Κ.), Βλαχοδήμος, Καραλής.

mesologgisport.blogspot.gr

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr