Αμφίλοχος: Φιέστα και απονομές για τον πρωταθλητή του 3ου ομίλου

 

Φιέστα για το Σάββατο το απόγευμα για τον Αμφίλοχο, με τους παίκτες της ομάδας της Αμφιλοχίας να βρίσκονται για τελευταία φορά όλοι μαζί στο γήπεδο για την σεζόν 2014-15 για να γιορτάσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Αμφίλοχος στέφθηκε πρωταθλητής στη Β' ΕΠΣΑ στον 3ο όμιλο, την απονομή του τροπαίου στον αρχηγό της ομάδας Παναγιώτη Τσιούνη έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΣ ο κ.Παπαχρήστος, ενώ βράβευσε με μετάλλια και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Επιπλέον από τους πρωταθλητές του 3ου ομίλου βραβεύτηκαν η ΑΕ Μεσολογγίου  για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας ΕΠΣΑ καθώς και ο κ.Κακαρούνας, παλαίμαχος άσσος του Αμφιλόχου και νυν μέλος της διοίκησης, για την πολυετή πρόσφορα του στην ομάδα της Αμφιλοχίας εδώ και περίπου 40 χρόνια.

Στο φιλικό αγώνα που πραγματοποιήθηκε αμέσως μετά, ο Αμφίλοχος κοίταξε στα μάτια τους πρωταθλητές της Α κατηγορίας, που παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο με πολλές αλλαγές, με τελικό νικητή την ΑΕΜ με 1-0 χάρης σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γαβρίνα στο 83'.

 

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr