Ανακοίνωση διαμαρτυρίας της Ένωσης Ευηνοχωρίου κατά των διαιτητών

 

Ανακοίνωση-διαμαρτυρία  της Ένωσης Ευηνοχωρίου για την διαιτησία.

«Χρειάστηκε να περάσει  σχεδόν ενα 24ωρο μέχρι τελικά να πάρουμε  την απόφαση να συντάξουμε και να δημοσιεύσουμε  αυτή την επιστολή διαμαρτυρίας.

Η Διοίκηση, το προπονητικό team, οι ποδοσφαιριστές και οι φίλαθλοι της Ένωσης Ευηνοχωρίου, μέχρι σήμερα έχουν δείξει  πως ποτέ δεν προσπάθησαν να φορτώσουν  τα λάθη τους σε τρίτους και ειδικότερα στους διαιτητές ,σεβόμενοι όλα τα  αρμόδια  θεσμικά όργανα της περιοχής μας και τα όποια ανθρώπινα  λάθη τους, όπως φυσικά σεβόμαστε στα πλαίσια του  ¨¨ευ αγωνίζεσθ娨 και τα λοιπά σωματεία της Β΄Κατηγορίας και όχι μόνο..   Αλλά ως εδώ!!!

Πολύ συχνά τον τελευταίο καιρό γινόμαστε δέκτες ανθρώπινων λαθών-λάθος αποφάσεων σε βάρος μας απο διαιτητές και βοηθούς  και όμως παρόλα αυτά μέχρι σήμερα πάντα τα δικαιολογούσαμε  γνωρίζοντας  το δύσκολο έργο που επιτελούν.

Η καραμέλα φυσικά έχει την ίδια γεύση «δεν το είδα , αν το έβλεπα νομίζετε δεν θα το έδινα» φυσικά αυτό θέλουμε να πιστεύουμε και εμείς. Γεννιέται όμως ενα ερώτημα πολύ βασικό .Γιατί η εμπειρία του Παναγιωτόπουλου Βασίλη που βρίσκεται  πολύ κοντά να διαιτητεύει  αγώνες της Super League είναι μεγάλη για δεί ότι στο 2ο ακυρωθέν γκολ της ομάδας μας πως ο  ποδοσφαιριστής της ομάδας  μας Βλάχος Κ. έφυγε  απο θέση κανονική  και οι ποδοσφαιριστές που ήταν σε θέση οφσαίντ δεν συμμετείχαν στην φάση, και κακώς υπέδειξε ο βοηθός του Μπουκουβάλας. Οπως κακώς ακυρώθηκε και στο 1ο ημίχρονο γκολ του Κουντούρη με υπόδειξη του Κολοσιώνη.

Επίσης ποδοσφαιριστής των αντιπάλων που χρεώθηκε με κίτρινη κάρτα απο την αρχή του αγώνα  υπέπεσε σε 4 φάουλ  που ήταν  ο ορισμός της 2ης κίτρινης κάρτας, κάτι που δεν έγινε ούτε και στην ανατροπή ποδοσφαιριστή μας που καταλογίστηκε πέναλτυ που έκανε πάλι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής.

Αναγκαζόμαστε να προβούμε σε αυτήν την ανακοίνωση-διαμαρτυρία καθώς και στον πρώτο αγώνα μπαράζ  με την ίδια ομάδα πάλι είχαμε λάθος υποδείξεις απο το διαιτητικό τρίο, ο διαιτητής Παναγιωτόπουλος  Β.  εκτέθηκε αδικώντας κατάφωρα την ομάδα μας. Αυτά τα είδε όλος ο κόσμος. Ελπίζουμε και ευχόμαστε βέβαια να τα είδε και ο παρατηρητής διαιτησίας. Το πρόβλημα όμως είναι πολύ μεγαλύτερο από ένα κακό παιχνίδι κάποιου διαιτητή».

Το πρόβλημα είναι πότε θα καταλάβουν οι αρμόδιοι ότι ικανοποιώντας κάποιον, αδικείς κάποιον άλλο. Εμείς, ως Ένωση Ευηνοχωρίου  θα μείνουμε συνεπείς στις αρχές και στις αξίες που μας χαρακτηρίζουν και θα υπερασπιζόμαστε τόσο την αξιοπρέπεια μας όσο και τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας, επιζητώντας αυστηρά και μόνο δικαιοσύνη. Κλείνοντας  θέλουμε να ευχαριστήσουμε  τους ποδοσφαιριστές της αντίπαλης ομάδας το διοικητικό συμβούλιο για το καλό κλίμα που διατήρησαν  καθόλη την διάρκεια των δύο παιχνιδιών  δείχνοντας τόσο αυτοί οσο και εμείς πως οι πραγματικοί πρωταγωνιστές ενός αγώνα είναι οι ποδοσφαιριστές και κανένας άλλος...

 

Για το Δ/Σ ο Πρόεδρος Αλαφοδήμος Ευάγγελος.

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr