Μπαράζ Β κατηγορίας: Ισοπαλία για Ένωση Ευηνοχωρίου και Θύελλα Παραβόλας

Θυέλλα Παραβόλας - Ένωση Ευηνοχωρίου  1-1

Χωρίς νικητή και με σκορ 1-1 έληξε ο αγώνας  στο Αγγελόκαστρο  μεταξύ   Θυέλλας Παραβόλας και Ένωση Ευηνοχωρίου.

Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό με πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες,με πολλές καλές ευκαιρίες, για την επίτευξη περισσοτέρων τερμάτων, αλλά βρέθηκαν σε καλή μέρα   οι δυο τερματοφύλακες των ομάδων ο Γιάννης Βένιος (Ένωση) στο ντεμπούτο του ήταν καταπληκτικός όπως και ο Πριτσούλης (Θύελλα).

Οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης  είχαν πολύ καλή απόδοση στην μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, έχασαν ευκαιρίες (με αποκορύφωμα το δοκάρι του Σακελαρόπουλου στο 9΄με κοντινό σουτ) και ήταν το "αφεντικό" στο πρώτο μέρος, όμως δέχτηκαν ένα γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα  απο τον Ελ Γιουσέφ στο 27που τους αποσυντόνισε και ειδικά  με την έναρξη του β΄ ημιχρόνου η Θύελλα  σε επικίνδυνες αντεπιθέσεις έφθασε κοντά στο 2-0 αλλά ο Βένιος κατέβασε τα ρολά σε 3-4 περιπτώσεις.

Η είσοδος του Κουντούρη Γ. στο 55΄ άλλαξε ξανά την εικόνα της Ενωσης που πίεσε για την ισοφάριση, και η Θύελλα να προσπαθεί  να κρατήσει την νίκη κάτι που το είχε καταφέρει μέχρι το 86΄΄ που σε εκείνο το σημείο η αλλη αλλαγή της Ενωσης (είχε μπεί στον αγωνιστικό χώρο στο 71΄) Κοσσόβας Γ. με κεφαλιά ισοφάρισε, και στο 91΄ο Γιερατσιάν με κεφαλιά από 2μέτρα έχασε την ευκαιρία του αγώνα για την ολική ανατροπή αφού ο πορτιέρο της Θύελλας απέκρουσε ενστικτωδώς με το σώμα.

Διαιτητής του αγώνα ο Κ.Διώτης με βοηθούς του Ζυγούρη και Βαλλιάνο.

ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑΣ (Θόδωρος Μουχάνης): Πριτσούλης, Γιαννακάς Αντ., Δρόσος Ι., Σταματελόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Σταμάτης Γ., Ρεπανίδας, Αλ Γιουσέφ (87' Στριμμένος),  Σταμάτης Ελ. (89' Αναγνωστόπουλος), Μπαρδάκης Χρ. (73' Καλαμπαλίκης), Δρόσος Γ.

ΕΝΩΣΗ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ (Γιάννης Γουλής): Βένιος, Τσαλίκης Α., Δημαράς Ι., Γερατσιάν, Φλωρόπουλος, Μακρής, Δημαράς Π., Παπαναστασίου (56' Κουντούρης), Σακελαρόπουλος, Ρισβάς, Μιχαλόπουλος (71' Κοσσόβας).

Πηγή

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr