Πανέτοιμος ο ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με τον Αλικυρναϊκό!


Με στόχο την καλή εμφάνιση και ένα θετικό αποτέλεσμα που θα του εξασφαλίσει απόλυτα το ¨εισιτήριο¨ της ανόδου, ο ΠΑΟΚ Καλυβίων θα αγωνιστεί αύριο Τετάρτη στις 5 το απόγευμα στον δεύτερο αγώνα μπαράζ με αντίπαλο τον Αλικυρναϊκό Αγ. Θωμά, στην ουδέτερη έδρα του γηπέδου Νεοχωρίου.

Την αναμέτρηση θα διαιτητεύσουν ο Μ. Ματσούκας με βοηθούς τους Κ. Καλύβα, Γρ. Κωνσταντάρα, Παρατηρητής Αγώνα ορίστηκε ο κ. Θ. Κονταρής και Παρατηρητής Διατησίας θα είναι ο κ. Γρ. Πάνου...

Είναι γεγονός ότι, μετά την εντυπωσιακή νίκη με 4-0 επί του Ηρακλή Αστακού, οι πιθανότητες για άνοδο στην Α΄ Κατηγορία πολλαπλασιάστηκαν και θα πρέπει να γίνουν ¨απίθανα¨ πράγματα στους εναπομείναντες αγώνες των δευτεραθλητριών ομάδων, ώστε ο ΠΑΟΚ να μην πανηγυρίσει την άξια επάνοδό του μετά από 7 χρόνια (τελευταία συμμετοχή 2008-2009), στην μεγάλη κατηγορία...

Σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο Καλυβίων θα πραγματοποιηθεί προπόνηση με ¨χαλαρό¨ πρόγραμμα και με τον προπονητή Λεωνίδα Ζαχαράτο να δηλώνει αισιόδοξος αλλά και ευχαριστημένος για την εξέλιξη της ¨υπόθεσης¨ άνοδος!

“Περιμένουμε την ολοκλήρωση των αγώνων play-offs, ώστε να έχουμε ξεκάθαρη εικόνα για το ποιές απο τις τρεις ομάδες θα πανηγυρίσουν την άνοδό τους, μετά απο μια κοπιαστική χρονιά, αν και πιστεύω ότι ο δικός μας στόχος επετεύχθη ήδη σε μεγάλο ποσοστό...”

Αγωνιστικά η ομάδα είναι ¨έτοιμη¨ για τον αυριανό αγώνα, χωρίς απώλειες και σοβαρούς τραυματισμούς παικτών, ενώ το ηθικό παραμένει υψηλό!

Πηγή

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr