Ανατροπή και Άνοδος για τον Αλικυρναϊκό Αγίου Θωμά

Αλικυρναϊκός Αγίου Θωμά – Ηρακλής Αστακού 2-1

Νίκη με ανατροπή για τον Αλικυρναϊκό με 2-1 επί του Ηρακλή Αστακού το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο του Νεοχωρίου, με την ομάδα του Αγίου Θωμά να πανηγυρίζει και την άνοδο στην Α κατηγορία της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.

Δυνατό παιχνίδι και από τις δυο ομάδες, με το σκορ ημιχρόνου να είναι ισόπαλο 0-0.

Γκολ από τα αποδυτήρια για τους τυπικά φιλοξενούμενους, γρήγορη εκτέλεση φάουλ του Βασιλείου στο 48΄με την μπάλα να κοντράρει στο σώμα του Τριφιάτη και να βγάζει στην κόντρα του παίκτες του Ηρακλή, υποδειγματικό πλασέ του Τριάντη, με την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι και να καταλήγει στα δίχτυα του Τσιώλη.

Οι παίκτες του Σταμάτη Σαρρή θα αφυπνιστούν και θα καταφέρουν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια στο 65΄, ΄ σουτ του Καρβέλη ασταθής απόκρουση του Ρηγάλου, στην επαναφορά με πλασέ ο Αχτύπης θα φέρει το παιχνίδι στα ίσια 1-1.

Το νικητήριο τέρμα για τον Αλικυρναϊκό που θα του δώσει και το εισιτήριο της ανόδου θα έρθει στο 80΄, επέλαση και σέντρα του Κέσκου από αριστερά, πλασέ του Αθανασόπουλου και 2-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Διώτης, Τσιλίκας και Γαλανόπουλος.

ΑΛΙΚΥΡΝΑΙΚΟΣ: (Σταμάτης Σαρρής) Τσιώλης, Γιαννόπουλος (56΄Κέσκος), Καρβέλης, Ζέρβας, Ψαθάς, Κάκκος, Βασιλείου (85΄Νικολόπουλος), Μπαλαμπάνης, Αθανασόπουλος, Αχτύπης, Τριφιάτης (89΄Δενδρινός).

ΗΡΑΚΛΗΣ: Ρηγαλος, Τριάντης, Λιβάνης, Παπαζήσης, Γκάτσης, Ταφάνι, Μπαρμπαρούσης (46΄Γεωργούσης), Λιβάνης Β, Κοντοζήσης (70΄Λαδας), Κοτρότσος, Τριάντης.

Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr