Ολιγοήμερη παράταση για την νέα διοίκηση στο Αιτωλικό


 

Πραγματοποιήθηκε το βραδύ της Δευτέρας στο γήπεδο Αιτωλικού η προκαθορισμένη συνάντηση – εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου  ανάμεσα στους ανθρώπους που θέλουν να μπουν την νέα χρονιά μπροστά για τον Άρη Αιτωλικού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας στην συνάντηση παρευρέθηκαν περί τα 14 άτομα που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για το νέο Δ.Σ της ομάδας, τελικά και μετά από παρέμβαση κάποιων εξ αυτών δεν πραγματοποιήθηκε η εκλογή νέου συμβουλίου καθώς διαμηνυθεί ότι έχουν εκφράσει την επιθυμία να μπουν και αλλά μέλη και ζήτησαν την αναβολή για λίγες ημέρες.

Μετά από συζήτηση αποφασίστηκε να υπάρξει αυτή η μικρή καθυστέρηση, αλλά επειδή ο καιρός περναει και πρέπει κάποια θέματα όσον αναφορά τον σχεδιασμό για την νέα χρονιά να δρομολογηθούν, πάρθηκε και η απόφαση να υπάρξει μια κινητικότητα ώστε να μην χαθεί χρόνος.   

Πάντως και σύμφωνα με όσα μας μεταφέρθηκαν μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να υπάρξει και η εκλογή του νέου διοικητικού σχήματος.

Επιμέλεια:Μιχάλης Δημητρίου

 

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr