Με Κολύδα και την νέα χρονιά στο τιμόνι ο Ιδομενέας Εμπεσού


Η ομάδα του ΙΔΟΜΕΝΕΑ ΕΜΠΕΣΟΥ ετοιμάζεται πυρετωδώς για την νέα ποδοσφαιρική σεζόν.

Ήδη μετά την εκλογή νέου δυνατού Δ.Σ. ανανέωσε την συνεργασία με τον προπονητή Μπάμπη Κολύδα για πέμπτη συνεχή χρονιά στο τιμόνι της ομάδας και αποτελεί το μακροβιότερο προπονητή στο πάγκο της ίδιας ομάδας στο επίπεδο του Ερασιτεχνικού Πρωταθλήματος.

Η απόφαση αυτή στηρίχθηκε στην αναγνώριση του έργου που έχει παραχθεί τα προηγούμενα χρόνια, στην σχέση εμπιστοσύνης και αλληλοσεβασμού μεταξύ διοίκησης προπονητή και παιχτών δημιουργώντας ένα υγιές σύνολο.

Στο πεδίο των μεταγραφών η ομάδα αφού διατηρεί το ρόστερ της προηγούμενης σεζόν και με την επάνοδο τριών βασικών παιχτών οι οποίοι πέρυσι έλειψαν από την ομάδα (στρατός κλπ) κινείται στοχευμένα για την απόκτηση παιχτών σε συγκεκριμένες θέσεις, οι οποίοι θα κάνουν την διαφορά και θα δώσουν άλλη δυναμική, αφού φέτος ο στόχος είναι να γίνει ένα βήμα παραπάνω με άνοδο στην μεγάλη κατηγορία.

Εξάλλου η σταθερότητα και η έξωθεν καλή μαρτυρία ομάδας Διοίκησης και προπονητή παρέχουν τα καλύτερα εχέγγυα για αυτό.

 

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr