Συγχώνευση για ΓΟΜ και Ακαδημία Μεσολογγίου!

 

Την απόφαση να πορευτούν μαζί από την νέα χρονιά ΓΟ Μεσολογγίου και Ακαδημία Μεσολογγίου πήραν οι άνθρωποι των δυο σωματίων του Μεσολογγίου.

Η πρόταση έπεσε στο τραπέζι πριν δυο μέρες από τον πρόεδρο τον παλαιμάχων της ΑΕΜ κ. Δελαπόρτα Γιάννη κατά την διάρκεια συζήτησης για το μέλλον της ΑΕΜ.

Οι διοικήσεις των δυο σωματίων από την πρώτη στιγμή είδαν θετικά την πρόταση και μετά από αλλεπάλληλα ραντεβού επήλθε η συμφωνία, σκοπός είναι η δημιουργία μιας ομάδας του θα λειτουργεί σαν υπόβαθρο για την ανάδειξη ποδοσφαιριστών που θα πλαισιώνουν την μεγάλη ομάδα της πόλης την ΑΕΜ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, άτομα που θα είναι στο νέο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας αναμένονται να είναι και αρωγοί στην μεγάλη προσπάθεια που καταβάλετε ώστε να βρεθεί λύση στο διοικητικό θέμα που ταλανίζει εδώ και καιρό την ομάδα της ΑΕΜ.

Για το τέλος να αναφέρουμε ότι στο νέο πρωτάθλημα της Β κατηγορίας θα δηλωθούν και τα δυο σωμάτια, με την Ακαδημία Μεσολογγίου όμως να μην κατεβαίνει στο νέο πρωτάθλημα.

 

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr