Έναρξη του 3ου τουρνουά ποδοσφαίρου ΟΛΠΙΑ 2015


 

Σε μια πανέμορφη τελετή έγιναν χθες το απόγευμα τα εγκαίνια και ο αγιασμός του 3ου Τουρνουά ποδοσφαίρου ΟΛΠΙΑ 2015. Μια τελετή που τα είχε όλα, φιλική ατμόσφαιρα, αθλητικό πνεύμα, μεγάλη συμμετοχή, ωραίες παρουσίες, βραβεύσεις.

Για Τρίτη συνεχή χρονιά φέτος στη Μπούκα αξίες όπως το ευ αγωνίζεσθε, η ευγενής άμιλλα μεταξύ αθλητών και προπονητών αλλά και ο ανταγωνισμός μέσα σε αθλητικά πλαίσια αναδεικνύονται και μεταδίδονται σε όσους συμμετέχουν στο Τουρνουά “ΟΛΠΙΑ”.

Το υψηλό επίπεδο διοργάνωσης από την ομάδα του Παναμβρακικού Μπούκας, και πάνω απ’ όλα το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο των ομάδων που συμμετέχουν συντελούν στο να έχει απόλυτη επιτυχία το τουρνουά.

Στο αγωνιστικό μέρος και στα παιχνίδια που έγιναν χθες η ομάδα του Παναμβρακικού κέρδισε με σκορ 6-0 την Αναγέννηση Στάνου και η ΑΕ Μενιδίου κέρδισε με σκορ 3-0 τον ΑΟ Ρηγανά. Στα σημερινά παιχνίδια ο Κεραυνός Μυρτιάς με τον Ιδομενέα Εμπεσού ήρθαν ισόπαλοι 1-1 στο κανονικό παιχνίδι με τον Κεραυνό να παίρνει την πρόκριση στα πέναλτυ.

Στο άλλο παιχνίδι  ο Παναιτωλικός κερδίσε με σκορ 7-1 τον Πανοχθιακό. Αύριο Σάββατο είναι η αναμέτρηση της ΑΕ Μενιδίου με τον Παναμβρακικό Μπούκας στις 19:30 και οι Jounior του Παναμβρακικού με τον ΑΟ Ρηγανά στις 17:30. Επίσης στο σημερινό τουρνουά παρευρέθηκε και ο πορτογάλος προπονητής της ομάδας του Παναιτωλικού Λεονέλ Πόντες τον οποίο ευχαρίστησε για την παρουσία του ο πρόεδρος του Παναμβρακικού Μάρκος Φουρλάνης.

Πηγή

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr