Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα για την Ακαδημία Ευηνοχωρίου

 

Σε τριπλό μεταγραφικό χτύπημα προχώρησε η ομάδα του Ευηνοχωρίου με την απόκτηση των, Γιώργου Ζωγράφου, Χρήστου Διαμαντόπουλου και του Ηρακλή Παπαδόπουλου.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις του συλλόγου:

Γιώργος Ζωγράφος

Μέλος της ομάδας μας αποτελεί πλέον ο 30χρονος υψηλόσωμος επιθετικό Γεώργιος  Ζωγράφος που μέχρι πέρσι αγωνιζόταν στον Αστέρα Μεσολογγίου.  Ο Γ. Ζωγράφος  συμφώνησε μα τη διοίκηση της ομάδας μας και θα ενισχύσει την επιθετική της γραμμή με την εμπειρία του και τις ικανότητές του.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας .

Χρήστος Διαμαντόπουλος

Υπέγραψε ο 20χρονος Χρήστος Διαμαντόπουλος και εντάχθηκε στο δυναμικό της ομάδας μας. Ο Χρ. Διαμαντόπουλος την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στον Όμηρο Νεοχωρίου από τον οποίο έμεινε ελεύθερος.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγείας και καλή ποδοσφαιρική χρονιά με επιτυχίες.

Ηρακλής Παπαδόπουλος

Παίχτης της ομάδας μας για τη νέα χρονιά ο Ηρακλής Παπαδόπουλος, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση της ομάδας μας . Έχοντας μεγάλη εμπειρία στα τοπικά πρωταθλήματα καθόσον έχει αγωνιστεί σε αρκετούς συλλόγους. Πέρσι αγωνιζόταν στον Αστέρα Μεσολογγίου από τον οποίο έμεινε ελεύθερος.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγείας και καλή ποδοσφαιρική χρονιά με επιτυχίες  

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr