Άρης Αιτωλικού «Ευχαριστεί τον Δήμαρχο Ι.Π Μεσολογγίου Ν. Καραπάνο για τον εποικοδομητικό διάλογο και τις δεσμεύσεις ενόψει της νέας Χρονιάς»

ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο και όλη η οικογένεια του ΑΡΗ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ, ευχαριστεί τον Δήμαρχο Ι. Π. Μεσολογγίου κ. Καραπανο Νικόλαο, για τον γόνιμο και εποικοδομητικο διάλογο που έγινε μεταξύ των δύο πλευρών, ύστερα από την χθεσινή συνάντηση τους 26/6/2018 στα γραφεία του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστων ΑΡΗ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ σε θέματα όπως :

1)Το νέο ξεκίνημα - "ταξίδι" της ομάδας μας στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του τόπου μας.

2)Πρόσθετες εργασίες στο Στάδιο Αιτωλικού σε αποδυτήρια και αγωνιστικό χώρο έως το τέλος Ιουλίου 2018, για να μπορέσουν τα τμήματα της ομάδας μας ανδρικό - υποδομών να συμμετάσχουν στα τοπικά πρωταθλήματα, αφού η μεταφορά τους εκτός Αιτωλικού καθίσταται πάρα πολύ δύσκολη και αδύνατη.

3)Κατατίθεται στο πρόγραμμα leader η ανακαίνιση του Σταδίου Αιτωλικού με νέας γενιάς συνθετικό χλοοτάπητα και λοιπές εργασίες προϋπολογισμού 300.000€ και θα παραδοθεί για χρήση το 2019.

Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΛΩΝ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ              Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΣΤΑΝΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ        ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Επικαιρότητα | Εκδηλώσεις

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr