Με Φαναριώτη στο τιμόνι στην Γ΄ κατηγορία ο ΠΑΟΚ Καλυβίων

Στην Γ΄ Κατηγορία της ΕΠΣΑ αναμένεται να δηλωθεί, σύμφωνα με πληροφορίες μας, η ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ Καλυβίων, προκειμένου να έχει δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019, ενώ  έχει ¨κλείσει¨ ήδη το θέμα του προπονητή.

Μετά από ένα χρόνο αποχής της ομάδας από το τοπικό πρωτάθλημα, τις επόμενες μέρες θα κατατεθούν στα γραφεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αιτ/νίας η αίτηση και το παράβολο για την συμμετοχή του ΠΑΟΚ Καλυβίων στη Γ΄ ΕΠΣΑ, ενώ η ίδια διαδικασία θα ακολουθηθεί λίγο αργότερα και για τη δήλωση συμμετοχής των τμημάτων υποδομής του σωματείου (Κ14, Κ16).

Να σημειώσουμε ότι για την Γ΄ Κατηγορία οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να κατατεθούν έως την Παρασκευή 17 Αυγούστου 2018 και ώρα 13:00 μ.μ. ενώ η καταληκτική ημερομηνία, για δηλώσεις συμμετοχής στο παιδικό πρωτάθλημα (εφεξής Κ16) και στο πρωτάθλημα προπαίδων (εφεξής Κ14), είναι η Τρίτη 28 Αυγούστου 2018 και ώρα 18:00 μ.μ.

Μετά από επαφές και συνομιλίες που έγιναν, οριστικοποιήθηκε το θέμα του προπονητή, με τον Νίκο Φαναριώτη, να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας αλλά και των τμημάτων υποδομής, για τα οποία είχε την ευθύνη και την προηγούμενη χρονιά.

Μαθαίνουμε επίσης ότι, εντείνονται οι προσπάθειες, με θετικά αποτελέσματα έως τώρα, ώστε να συμπληρωθεί του ρόστερ της ομάδας, με παίκτες που αγωνίζονταν παλαιότερα σε αυτή, αλλά και με νέα ¨πρόσωπα¨ παικτών από σωματεία της περιοχής.

Όσων αφορά τις διοικητικές εξελίξεις, γίνονται συζητήσεις και διερευνητικές επαφές με ανθρώπους που θέλουν ή έχουν εκφράσει την πρόθεσή τους να βοηθήσουν την ομάδα και σύντομα θα πραγματοποιηθεί συνάντηση για να συσταθεί εκ νέου η διοίκηση του συλλόγου.

Πηγή: http://kalyvia.gr

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr