Φιλική ισοπαλία για ΠΑΟΚ Καλυβίων και Κ15 Παναιτωλικού

Άλλον ένα φιλικό αγώνα έπαιξε σήμερα ο ΠΑΟΚ Καλυβίων στο γήπεδό του, με αντίπαλο αυτή τη φορά την εφηβική ομάδα Κ15 του Παναιτωλικού, παιχνίδι το οποίο είχε αρκετό ενδιαφέρον, πολλές φάσεις, ενώ έληξε ισόπαλο 1-1.

Οι δυο προπονητές Νίκος Φαναριώτης και Χρήστος Ζαπάντης χρησιμοποίησαν αρκετούς ποδοσφαιριστές και είχαν την ευκαιρία κατά τη διάρκεια του αγώνα να δοκιμάσουν σχήματα και να τεστάρουν το επίπεδο ετοιμότητας των παικτών τους.

Προηγήθηκε η ομάδα του Παναιτωλικού (Κ15) με αριστοτεχνικό γκολ του Παπαδόπουλου στο 30΄ λεπτό, ο οποίος με ωραία λόμπα πέρασε τη μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα, ενώ η ομάδα του ΠΑΟΚ Καλυβίων, ισοφάρισε στο 80΄ λεπτό, με συρτό σουτ του Κώστα Ψιλογιαννόπουλου έξω από την περιοχή.

Η ομάδα του ΠΑΟΚ, έδειξε καλά αγωνιστικά στοιχεία, είχε ευκαιρίες και δημιούργησε φάσεις,  όμως ακόμη έχει αρκετά περιθώρια βελτίωσης, μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Κ15 προετοιμάζονται για το αντίστοιχο πρωτάθλημα υποδομών της Super League που αρχίζει στις 6/10 και στο σημερινό φιλικό όλοι οι παίκτες προσπάθησαν αρκετά και έδειξαν διάθεση να κάνουν δημιουργικό και παραγωγικό παιχνίδι, χάνοντας ιδιαίτερα στο β΄ μέρος, πολλές ευκαιρίες.   

Τον αγώνα παρακολούθησαν ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Παναιτωλικός, Γεράσιμος Μπελεβώνης και ο υπεύθυνος των Τμημάτων Υποδομής του Παναιτωλικού, Γιάννης Νταλακούρας, ο υπεύθυνος της ομάδας του ΠΑΟΚ Καλυβίων, Γιάννης Αναστασίου και ο ποδοσφαιριστής Πάνος Καρύμπας.

ΠΑΟΚ Καλυβίων (προπονητής Νίκος Φαναριώτης)

Ε. Ζαχαράτος, Γκ. Σαρασέλι, Π. Παναγιωτόπουλος, Γ. Στρατόπουλος, Γ. Μυλωνάς, Κ. Ψιλογιαννόπουλος, Ν. Ρεπετσάς, Ευ. Χρυσικός, Ν. Τριανταφύλλου, Φρ. Χετάι, Χρ. Ζαχαράτος.

Έπαιξαν επίσης οι: Ι. Βοιδής, Κ. Στρατόπουλος, Γ. Μεσογίτης, Ν. Αναστασίου και Χρ. Θεοχάρης

Παναιτωλικός Κ15 (προπονητής Χρήστος Ζαπάντης)

Τσαμπάς, Πουλιάνας, Καλογερόπουλος, Γκρέστας, Κουνάβας, Ρουπάκης, Νικολάου, Ζέκα, Παπαδόπουλος, Ταράσης, Μπαρμπαγιάννης

Έπαιξαν επίσης οι:  Ζαβέρδας, Αυγέρης, Πάτρας, Μπαγιάτης, Παναγιωτόπουλος, Κόκα, Αϋφαντόπουλος

Πηγή

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Επικαιρότητα | Εκδηλώσεις

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr