Επιστροφή της Αναγέννησης Μεσολογγίου στα αθλητικά δρώμενα του Νομού!


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

 

"Δεν πέρασε αρκετός καιρός από τη μέρα που «έπεσε» στο τραπέζι η πρόταση για την επανίδρυση της ιστορικής ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ. Μιας ομάδας που έχει γράψει την δική της ιστορία στο ποδόσφαιρο της Ιεράς Πόλεως.

Μιας ομάδας που όλοι λίγο πολύ, είτε αγωνιστήκαμε σε αυτή είτε όχι, πάντα κρύβαμε μια συμπάθεια, μια αγάπη, μια αγωνία για το αποτέλεσμα που έφερε όταν δεν παρακολουθούσαμε αγώνα της.

Ήταν τότε το 2009 που με πρόεδρο τον αείμνηστο Παντελή Χαλαζιά έφτασε μια ανάσα από την άνοδο στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣΝΑ και μετά το τέλος.

Έξι χρόνια από την τελευταία φορά που η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ αγωνίσθηκε σε γήπεδο είναι πολλά.

Έπειτα από συζητήσεις επί συζητήσεων πήραμε την μεγάλη απόφαση, να ξαναζωντανέψουμε την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ και να κάνουμε ότι είναι δυνατόν να βρει την χαμένη της αίγλη. Αφού προβήκαμε σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες, με χαρά σας ανακοινώνουμε την επίσημη επανίδρυση της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ.

Επίσης έχουμε τη χαρά να σας ανακοινώσουμε και το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο της νέας ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ, το οποίο αποφασίστηκε στην χθεσινή γενική συνέλευση (9 Φεβρουαρίου 2015) της ομάδας μας.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Θεμιστοκλής Μούρκας
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ:  Μιχαήλ Μπιλάλης

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Αλέξανδρος Παπανικολάου
ΤΑΜΙΑΣ: Ανδρέας Δημάκης
ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ: Φώτιος Παπαθανασίου
ΕΦΟΡΟΣ: Δημήτριος Μούρκας
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ: Παναγιώτης Μπαταργιάς
ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ: Μιχαήλ Σαφαρίκας
ΜΕΛΗ: Νικόλαος Παπανδρέου, Νικόλαος Σπανός, Διονύσιος Τσιρόγλου

Το νέο Δ.Σ. της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ θέλει ενημερώσει το φίλαθλο κοινό της πόλης, ότι στην ομάδα δεν υπάρχουν ιδιοκτήτες, όλοι είμαστε ένα, είμαστε μια ομάδα, μια οικογένεια.

Για αυτή θα παλέψουμε, θα τρέξουμε, θα ξενυχτίσουμε, θα χαρούμε και θα στεναχωρηθούμε.

Όλοι όμως θα ξέρουμε ότι κάνουμε αυτό που αγαπάμε περισσότερο, να υπηρετούμε τον αγνό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ.

Καλή μας αρχή!!"

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr