1ο Τουρνουά ποδοσφαίρου «Παντελής Χαλαζιάς» στο Μεσολόγγι!

 

Το όνειρο για επιστροφή έγινε πραγματικότητα, όμως δεν σταματάμε εκεί.

Δεν ήρθαμε μόνο για να γράψουμε νέες σελίδες στην ιστορία της ομάδας, αλλά και να τιμήσουμε αυτούς που μάτωσαν για να φτάσουν ψηλά την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ και δυστυχώς έφυγαν νωρίς από κοντά μας.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση και χαρά να ανακοινώσουμε την διεξαγωγή του 1ου τουρνουά ποδοσφαίρου αφιερωμένο στον αδικοχαμένο πρώην πρόεδρο της ομάδας, ΠΑΝΤΕΛΗ ΧΑΛΑΖΙΑ. Άνθρωπος με Α κεφαλαίο, που έδωσε την ζωή του για την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ και φυσικά ως ελάχιστο φόρο τιμής η διοργάνωση θα φέρει το όνομα του.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου στις 5.30 στο Ενωσιακό Γήπεδο Μεσολογγίου, με την συμμετοχή των ομάδων της Αναγέννησης Μεσολογγίου, ΑΕ Μεσολογγίου και του Αστέρα Μεσολογγίου.

Τα έσοδα της διοργάνωσης θα διατεθούν εξολοκλήρου στον Οργανισμό "Το χαμόγελο του Παιδιού"

Την υγειονομική κάλυψη έχει αναλάβει η "Ομάδα διάσωσης Μεσολογγίου" και την ευχαριστούμε θερμά.

Χορηγοί επικοινωνίας: www.aitosports.gr,  www.olatagoal.gr, www.onairnews.gr, εφημερίδα " Εθνική Ηχώ", Εφημερίδα "Αιχμή" Αθλητικό ραδιοφωνικό μαγκαζίνο "Slow Sports".

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr