Εύκολη επικράτηση με 3-0 για την Αναγέννηση Μεσολογγίου

 

Αναγέννηση Μεσολογγίου – ΑΕ Αγίου Δημητρίου 3-0

Πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα για την Αναγέννηση Μεσολογγίου το πρωί της Κυριακής στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου που για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ κατηγορίας επικράτησε με σκορ 3-0 επί της ομάδας της ΑΕ Αγίου Δημητρίου.

Καλύτερη καθ όλη την διάρκεια του αγώνα οι γηπεδούχοι, προηγήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο στο 38΄με τον Καλύβα, με τον Χαμοσφακίδη να έρχεται από το πάγκο και να σημειώνει στο 66΄και το 71΄ δυο τέρματα που θα κλειδώσουν την νίκη για την ομάδα του.

Το φιλμ του αγώνα:

16΄σουτ του Καλύβα αποκρούει ο Παναγιωτόπουλος.

17΄σουτ του Κατσάνου άουτ.

25΄σουτ Σαμαρά άουτ.

30΄σέντρα σουτ Παπαδόπουλου αποκρούει ο τερματοφύλακας.

34΄σουτ Δάλλα ελάχιστα άουτ.

35΄διπλή μεγάλη ευκαιρία σε ισάριθμα σουτ Σαμαρά με το δεύτερο να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι, στην εξέλιξη της φάσης θα σημείωση τέρμα ο Κατσαβός που θα υποδειχθει σε θέση οφσάιντ.

38΄γκοολ για την Αναγέννηση, σέντρα του Παπαδόπουλου στον Καλύβα σουτ του τελευταίου με την μπάλα να κοντράρει σε σώμα αμυντικού και να καταλήγει στα δίχτυα 1-0.

50΄απευθείας εκτέλεση φάουλ Δήμου, ελάχιστα άουτ.

52΄σέντρα Σαμαρά, κεφαλιά Κατσαβού άουτ.

60΄σέντρα σουτ Κουλιαμπά, απομακρύνει με τις γροθιές ο τερματοφύλακας.

66΄γκοολ για την Αναγέννηση, πρώτη επαφή της μπάλας για τον νεοεισελθόν Χαμοσφακίδη, σουτ στην κλειστή γωνία και 2-0.

71΄γκοολ για την Αναγέννηση, ατομική προσπάθεια από αριστερά του Καλύβα και πάσα στην μικρή περιοχή στο Χαμοσφακίδη, πλάσε και 3-0.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Χονδρογιάννης, Κανταρέλος και Καγιάς.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Μάκης Κουρνέτας) Σταθάτος, Μαντέλος, Κουλιαμπάς, Κατσάνος, Καρβέλης (81΄Παπαδάτος), Μακρής, Καλύβας, Δάλλας (75΄Μωραϊτης), Κατσαβός (64΄Χαμοσφακίδης), Σαμαράς, Παπαδόπουλος.

ΑΕ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Παναγιωτόπουλος, Κουτρουμάνος, Δήμου, Μπαλωμένος, Ζαγγάνας Ι., Κούσης, Θεοδωρίδης, Ματζαβίνος (70΄Κακιώνης), Μαυροφρύδης (46΄Δήμου), Σαλωμίδης (56΄Παπουτσής), Ζαγγάνας Θ.

Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr