Ισόπαλο 1-1 το ντέρμπυ ανάμεσα σε Αναγέννηση Μεσολογγίου και Τρίκαρδο

Αναγέννηση Μεσολογγίου – Τρίκαρδος Κατοχής 1-1

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ντέρμπυ στης Γ κατηγορίας στο 1ου ομίλου ανάμεσα στην Αναγέννηση Μεσολογγίου και τον Τρίκαρδο Κατοχής για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ένα ντέρμπυ που τα είχε όλα, γκολ, δυνατές μονομαχίες, αποβολή, δυνατό αέρα και βροχή κατά διάστημα και ολιγόλεπτη διακοπή με τους φιλάθλους που αψήφησαν τις καιρικές συνθήκες και βρέθηκαν το πρωί της Κυριακής στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου να αποζημιώνονται και με το παραπάνω.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν σύμμαχο τον αέρα και κατάφεραν στο 16΄με κεφαλιά του Κατσαβού μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σαμαρά να πάρουν κεφάλι στο σκορ.

Στο δεύτερο μέρος με σύμμαχο τον αέρα οι φιλοξενούμενοι αυτή την φορά θα πιέσουν από το πρώτο λεπτό και θα καταφέρουν με αυτογκόλ του Παπουστόπουλου να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια.

Αποβολή με απευθείας κόκκινη κάρτα για τον Λάμπρο Σαρρή της Αναγέννησης στο 60΄ και ολιγόλεπτη διακοπή για διαμαρτυρίες των γηπεδούχων που θα έχουν σαν αποτέλεσμα και την αποβολή του τεχνικού της ομάδας Μάκη Κουρνέτα.

Δυνατός αέρας και βροχή για τα επόμενα 25΄λεπτα, με τις δυο ομάδες να χάνουν εκατέρωθεν ευκαιρίες για να σκοράρουν χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Το τελευταίο σφύριγμα του κ. Θεοφίλη θα φέρει και τις έντονες διαμαρτυρίες εκατέρωθεν από τις δυο ομάδες προς το πρόσωπο του ρέφερι του παιχνιδιού.

Το φιλμ του αγώνα:

16΄γκολ για την Αναγέννηση, κόρνερ από δεξιά του Σαμαρά στο δεύτερο δοκάρι, κεφαλιά του Κατσαβού και 1-0.

25΄μπαλιά στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων, σουτ Κουκουρδέλη υποκρούει ο Βασκαντήρας.

26΄αντεπίθεση για την Αναγέννηση, σουτ του Χαμοσφακίδη από πλάγια θέση, σε κόρνερ ο Παπανικολάου.

29΄λαθος στης άμυνας των φιλοξενούμενων, κλέψιμο του Καλύβα και σουτ από πλάγια θέση αποκρούει ο Παπανικολάου, με την μπάλα να βρίσκει στην εξωτερική πλευρά του δοκαριού και να καταλήγει κόρνερ.

38΄αναγκαστική αλλαγή για την Αναγέννηση, την θέση του τραυματία Δημήτρη Σαρρή θα πάρει ο Δάλλας.

46΄ακομα μια αναγκαστική αλλαγή για τους γηπεδούχους, στην θέση του Σαμαρά θα περάσει ο Μωραΐτης.

47΄φαουλ του Κούσουλα στο δεύτερο δοκάρι, σουτ από τον Μεταξούλη με τον Βασκαντήρα να μαζεύει εντυπωσιακά στην γωνία του την μπάλα.

49΄γκολ για τον Τρίκαρδο, εκτέλεση φάουλ γέμισμα του Κούσουλα, με τον Παπουτσόπουλο να προσπαθεί να απομακρύνει την μπάλα με το κεφάλι και αυτή να καταλήγει στα δίχτυα της ομάδας του 1-1.

60΄ απευθείας κόκκινη κάρτα στο Λάμπρο Σαρρή από τον κ. Θεοφίλη για εξύβριση αντιπάλου, με τους γηπεδούχους να μένουν με παίχτη λιγότερο. Έντονες οι διαμαρτυρίες από παίκτες και τον πάγκο των γηπεδούχων που θα επιφέρει και την αποβολή του προπονητή των γηπεδούχων και ολιγόλεπτη διακοπή.

65΄μπαλιά του Δαλλά, κεφαλιά του Χαμοσφακίδη απομακρύνει πάνω την γραμμή ο αμυντικός σε κόρνερ.

85΄κορνερ του Μουρκογιάννη, με την μπάλα να περναει παράλληλα με την γραμμή του τέρματος.

88΄μεγαλη ευκαιρία για τον Τρίκαρδο, σέντρα του Μουρκογιάννη από κοντά ο Πιέρρος δεν θα μπορέσει να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

89΄σέντρα του Καλύβα, με τον Παπανικολάου να προλαβαίνει τον Παπαδόπουλο πριν έρθει σε επαφή με την μπάλα.

94΄γεμισμα του Κουλιαμπά στην περιοχή, κεφαλιά του προωθημένου Παπουστόπουλου άουτ.

97΄πλασέ του Κουρκουδέλη, θα μπλοκάρει ο Βασκαντήρας.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Θεοφίλης, Χονδρογιάννης και Καούρης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Κουρνέτας) Βασκαντήρας, Κουλιαμπάς, Σαρρής Δ (38΄λ.τ Δάλλας), Παπουτσόπουλος, Κατσάνος, Σαρρής Λ, Καλύβας, Μακρής, Κατσαβός, Σαμαράς (46 λ.τ Μωραΐτης), Χαμοσφακίδης (80΄Παπαδόπουλος).

ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ ΚΑΤΟΧΗΣ: (Μεταξούλης) Παπανικολάου, Μεταξούλης, Κουμπαρούλης, Ντερές, Βλαχάκης, Κούσουλας, Μουρκογιάννης (90΄Ροδάτος), Καρανίκας, Κουκουρδέλης, Ρισάνος (74΄Γκασούκας 76΄Πιέρρος), Κοντοπάνος.

Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr