Με απόλυτη επιτυχία το Χριστουγεννιάτικο τουρνουά της Αναγέννησης Μεσολογγίου

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 27/12 στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου το 1ο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά που διοργάνωσε η Αναγέννησης Μεσολογγίου προς τιμή του Δημήτρη (Μίμη) Δενδρινού με την συμμετοχή της ομάδας του Αστέρα Μεσολογγίου.

Όλοι ήταν εκεί, μικροί μεγάλοι ώστε με την παρουσία τους – συμμετοχή τους να τιμήσουν τον φίλο και προπονητή τους Μίμη Δενδρινό.

Πρώτα διεξήχθη το παιχνίδι μεταξύ των παλαιμάχων των δυο ομάδων που είχε διάρκεια 50΄ λεπτά (25΄το κάθε ημίχρονο) με την ομάδα της Αναγέννησης χάρη σε δυο τέρμα στο δεύτερο ημίχρονο από τον Σάχο με σουτ από το ύψος της περιοχής να κάνει το 1-0, και τον Δελαπόρτα με διπλή προσπάθεια μετά από εκτέλεση πέναλτι (απέκρουσε σε πρώτο χρόνο ο Σταμάτης) να κάνει το τελικό 2-0.

Στην ανάπαυλα μεταξύ των δυο παιχνιδιών η ομάδα της Αναγέννησης δια χειρός του πρόεδρου της ομάδας κ. Θεμιστοκλή Μούρκα απένειμε αναμνηστική πλακέτα προς το τιμώμενο πρόσωπο του τουρνουά και πρώην προπονητή της ομάδας κ. Μίμη Δενδρινό, ενώ και η ομάδα του Αστέρα πρόσφερε μια ανθοδέσμη.

Στο δεύτερο παιχνίδι που ακολούθησε μεταξύ των ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται αυτή την στιγμή στους δυο συλλόγους διάρκειας 60΄λεπτών (30΄κάθε ημίχρονο) νικήτρια με γκολ στο 60΄ αναδείχθηκε η ομάδα του Αστέρα με σκορ 3-2.

Το σκορ άνοιξε το 28΄με ατομική διπλή προσπάθεια ο Καλύβας για την Αναγέννηση 1-0, για να έρθει ένα λεπτό αργότερα ο Τσαλίκης μετά από όμορφο συνδυασμό Χαντζή – Δενδρινού με πλάσε να κάνει το 1-1.

Στο δεύτερο μέρος ο Καρακώστας για λογαριασμό του Αστέρα με όμορφο σουτ θα κάνει το 1-2, λίγα λεπτά αργότερα σουτ του Παπαδάτου θα φέρει εκ νέου το παιχνίδι στα ίσια 2-2. Με τον Τσαλίκη δευτερόλεπτα πριν την συμπλήρωση του αγώνα με πλάσε να κάνει το τελικό 2-3.

Διαιτητής των αναμετρήσεων ήταν ο κ. Γιώργος Κανταρέλος.

Σε λίγο θα ακολουθήσει και πλούσιο φωτορεπορτάζ από τα δυο παιχνίδια και την απονομή.

Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr