Στο 91΄η ισοφάριση.. στο 96΄η νίκη για την Αναγέννηση Μεσολογγίου

 

Αναγέννηση Μεσολογγίου – Χρυσός Αστέρας Παντάνασσας 2-1

Νίκη με σκορ 2-1 στις καθυστερήσεις για την Αναγέννηση Μεσολογγίου απέναντι στον Χρυσό Αστέρα Παντάνασσας στο Σαββατιάτικο ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής του Α ομίλου της Γ κατηγορίας.

Παρουσία αρκετών φίλων του ποδόσφαιρου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το βράδυ στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου το ντέρμπι του Α ομίλου της Γ κατηγορίας ανάμεσα στην Αναγέννηση Μεσολογγίου και τον Χρυσό Αστέρα Παντάνασσας, με τους γηπεδούχους να κάνουν την πλήρη ανατροπή στις καθυστερήσεις τις αναμέτρησης και να πανηγυρίζουν έντονα ένα σπουδαίο τρίποντο.

Οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα στο αγωνιστικό χώρο στο πρώτο μέρος χάνοντας μια σημαντική ευκαιρία στο 34΄όταν ο Νιτσόλα θα βγει στην πλάτη της άμυνας το ψηλοκρεμαστό πλάσε που θα κάνει όμως θα περάσει άουτ.

Από την άλλη οι γηπεδούχοι με πάρα πολύ νευρικότητα στο παιχνίδι τους και ανορθόδοξα σε πολλά σημεία του αγώνα θα προσπαθήσουν κατά κύριο λόγο με σουτ να απειλήσουν την εστία του Φλωκατούλα.

Στο 51΄ οι φιλοξενούμενοι σε μια φάση που δεν μύριζε όπως λέμε στην ποδοσφαιρική διάλεκτο γκολ θα πάρουν κεφάλι στο σκορ, άστοχη έξοδος του Σταθάτου, με την μπάλα να φτάνει στο Νιτσόλα που με σουτ στην αριστερή γωνία θα κάνει το 0-1.

Σε εκείνο το σημείο θα είναι όπου οι γηπεδούχοι θα πάρουν μέτρα στο γήπεδο και θα προσπαθήσουν με ποιο ορθολογικό πρώτο από τις πτέρυγες να φέρουν την μπάλα στην περιοχή των γηπεδούχων, στο 67΄ο Παπουτσόπουλος θα δεχθεί την δεύτερη κίτρινη κάρτα του κ. Ασημάκη με την Αναγέννηση να μένει με 10 παίκτες.

Πάρα το αριθμητικό πλεονέκτημα οι φιλοξενούμενοι δεν θα μπορέσουν να πάρουν μέτρα στο γήπεδο με τους γηπεδούχους να πιέζουν ώστε να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια. Στο 82΄ο Αστέρας θα μείνει και αυτός με 10 παίκτες καθώς θα τραυματιστεί ο Μπάρκας με τον κ. Αρμύρα να έχει προχωρήσει και στις τρεις αλλαγές για την ομάδα του.

Για να φτάσουμε στις καθυστερήσεις του αγώνα που με μεγάλο πρωταγωνιστή της αναμέτρησης τον επιθετικό της Αναγέννησης Γιώργο Κατσαβό που σημείωσε και τα δυο τέρματα για την ομάδα του στο 91΄μετά από σέντρα του Μακρή με κεφαλιά θα ισοφαρίσει σε 1-1, για να έρθει εν νέου μετά από 5 λεπτά στο 96΄με προβολή μετά από σουτ του Γεωργίου θα δώσει την μεγάλη και σπουδαία νίκη στην ομάδα του.

Αρνητικός πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο ρέφερι του αγώνα κ. Ασημάκης, που με τις υποδείξεις του προκάλεσε εκνευρισμό τόσο στους δυο πάγκους και κατ επέκταση και στους ποδοσφαιριστές, όσο και στο φίλαθλο κοινό που παρακολούθησε την αναμέτρηση.

Το φιλμ του αγώνα:

12΄σουτ μέσα από την περιοχή από καλή θέση του Κατσαβού, θα πέσει και θα απομακρύνει στην γωνιά του ο Φλωκατούλας.

16΄σουτ του Ρισβά άουτ.

28΄σουτ του Νιτσόλα άουτ.

29΄σουτ του Κρανιάς Α. άουτ.

30΄σουτ του Κρανιά Σ. πέφτει και μαζεύει την μπάλα ο Σταθάτος.

34΄στην κόντρα οι φιλοξενούμενοι με τον Νιτσόλα να βγαίνει απέναντι από τον Σταθάτο, το ψηλοκρεμαστό πλάσε που θα κάνει θα περάσει άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας.

51΄γκολ, άστοχη έξοδος του Σταθάτου με την μπάλα να φτάνει στον Νιτσόλα, σουτ μέσα από την περιοχή και 0-1.

55΄εκτέλεση φάουλ του Ρισβά από αριστερά, κεφαλιά του Σαρρή Λ. άουτ.

60΄ανάποδο ψαλιδάκι του Κατσαβού μέσα από την περιοχή ελάχιστα άουτ.

65΄μια ακόμα εκτέλεση φάουλ με τον Ρισβά για την Αναγέννηση, κεφαλιά του Κατσαβού, εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Φλωκατούλας.

66΄σουτ του Μαντέλου έξω από την περιοχή με την μπάλα να βρίσκει σε σώμα αμυντικού και να περναει κοντά από το αριστερό κάθετο δοκάρι σε κόρνερ.

67΄με 10 θα συνεχίσει το παιχνίδι η Αναγέννηση, με τον Παπουτσόπουλο να δέχεται την δεύτερη κίτρινη κάρτα του κ. Ασημάκη.

80΄σουτ του Κατσαβού άουτ.

82΄τραυματισμός του Μπάρκας για τον Αστέρα που δεν θα μπορέσει να συνεχίσει το παιχνίδι, με τους φιλοξενούμενους να έχουν προχωρήσει και στις 3 αλλαγές και να μένουν με 10 στον αγωνιστικό χώρο.

87΄σουτ του Ρισβά, θα μαζέψει χωρίς πρόβλημα στην γωνία του ο Φλωκατούλας.

91΄γκολ, σέντρα του Μακρή στην περιοχή, κεφαλιά του Κατσαβού και 1-1.

96΄γκολ, πάσα στον κενό χώρο από αριστερά με αποδέκτη τον Χαμοσφακίδη που θα κάνει την ατομική προσπάθεια και το γύρισμα στο ύψος της μικρή περιοχή, σουτ του Γεωργίου με τον Κατσαβό να κάνει την προβολή και την μπάλα να καταλήγει στο βάθος της εστίας των φιλοξενούμενων 2-1.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Ασημάκης, Σούζας και Βασιλόπουλος.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Μάκης Κουρνέτας) Σταθάτος, Ρήγας, Μαντέλος (81΄Καγιάς), Κατσάνος, Παπουτσόπουλος, Μακρής, Σαρρής Δ. (46΄Γεωργίου), Σαρρής Λ. (58΄Χαμοσφακίδης), Κατσαβός, Ρισβάς, Μωραϊτης.

ΧΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑΣ: (Γιώργος Αρμύρας) Φλωκατούλας, Λιόκαυτος, Τσωράκας, Κουμάσης, Σούτας, Μπούρος (67΄Αλεξανδρής), Ντολένγκα, Κρανιάς Α., Νιτσόλας (60΄Μπάρκας), Βλαχόπουλος, Κρανιάς Σ. (49΄Κεφαλάς).

Η βαθμολογία μετά το πέρας της 15ης Αγωνιστικής:

 

AITOSPORTS.GR

1ος ΟΜΙΛΟΣ Γ ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

 
ΘΕΣΗ ΟΜΑΔΑ ΒΑΘΜΟΙ  
1 ΕΝΩΣΗ ΑΟΚ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ 37 ΑΝΟΔΟΣ
2 ΑΕ ΜΑΚΡΥΝΕΙΑΚΟΣ 29 PLAY-OFFS
3 ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΕΣ/ΓΙΟΥ 29 PLAY-OFFS
4 ΧΡ.ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑΣ 24 PLAY-OFFS
5 ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΑΒΑΛΟΥΣ 16  
6 ΠΑΙΑΝΙΑ ΜΑΣΤΡΟΥ 13  
7 ΑΕ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 11  
8 ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 9  
9 ΑΧΕΛΩΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ -3  
       

 

Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr