Μπορούσε την νίκη.. πήρε την ισοπαλία όμως στο Ελαιόφυτο η Αναγέννηση

 

ΑΟ Ελαιοφύτου - Αναγέννηση Μεσολογγίου 1-1

Στο γήπεδο του Ελαιοφύτου ξεκίνησε η διαδικασία μπαράζ Γ κατηγορίας για την άνοδο στην Β κατηγορία για τις έξι ομάδες που διεκδικούν δύο ίσως και τρεις προνομιούχες θέσεις.

Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ παρατάχτηκε στον αγωνιστικό χώρο έχοντας και τους δύο νεοαποκτηθείς Αλέξη Στάθη ενισχύοντας το κέντρο και τον Αλέξανδρο Παναγιωτόπουλο αμυντικό, θέλησε να επιβάλλει τον δικό της ρυθμό από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, έχοντας τα ηνία αλλά ένα αμυντικό λάθος, με ευθύνη και του τερματοφύλακα βρέθηκε πίσω στο σκορ πολύ νωρίς, στο πέμπτο μόλις λεπτό του αγώνα.

Η είσοδος του Σαμαρά με αλλαγή στη θέση του Σαρρή που αποχώρησε λόγω τραυματισμού, άλλαξε τις ισορροπίες του παιχνιδιού. Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ισοφάρισε στο 38’ με τον Σαμαρά.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν παράσταση για έναν ρόλο για την ομάδα της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ καθώς κρεσέντο χαμένων ευκαιριών με Ρισβα-Καλύβα-Χαμοσφακίδη έκλεισε στο μισό γήπεδο την ομάδα του ΑΟ ΕΛΑΙΟΦΥΤΟΥ που προσπαθούσε με αντεπιθέσεις να πετύχει και αυτός γκολ για να πάρει την νίκη.

Να σημειωθεί δε στο 65’ ο κακός διαιτητής του αγώνα ακύρωσε πεντακάθαρο γκολ του Χαμοσφακίδη σημειώνοντάς τον σε θέση οφσάιντ χωρίς να υποδείξει ο β βοηθός την παράβαση και στην εξέλιξη του παιχνιδιού αφήνει και τις δύο ομάδες με 10 παίχτες, αποβάλλοντας τον Καϊπάνο Γ. και Κατσάνο Π.

Το φιλμ του αγώνα:

Στο 1’ βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας για τον Καλύβα, διώχνει τελευταία στιγμή ο Δημητρόπουλος

Στο 3’ φάουλ του Σαλαούνη από πλάγια θέση, άουτ

Στο 5’ ο Κοκοσούλας παίρνοντας την μπάλα από πλάγιο άουτ γεμίζει προς τη μεγάλη περιοχή εκεί όπου γίνεται λάθος εκτίμηση από τους αμυντικούς και κακό υπολογισμό του τερματοφύλακα που είδε την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα 1-0.

Στο 8’ ο Καρβέλης προσπαθεί να διώξει την μπάλα, η μπάλα κοντράρει στον Τουρλίδα στρώνεται στον Σιμονιάν και πριν φύγει στην αντεπίθεση ο Σαρρής Λ. με τάκλιν αποσοβεί τον κίνδυνο ενώ συγχρόνως τραυματίζεται σοβαρά.

Στο 11’ ωραία προσπάθεια του Στάθη που πέρασε δύο αμυντικούς, το σουτ που έκανε πέρασε από το δεξί παραθυράκι του Καϊπάνου Β.

Στο 12’ σέντρα του Καλύβα στον Ρισβά βγαίνει ο Καϊπάνος Β. και μπλοκάρει.

Στο 21’ σέντρα σουτ Καλύβα η μπάλα πέρασε ξυστά από το δεξί κάθετο δοκάρι

Στο 25’ σουτ Καρβέλη από καλή θέση η μπάλα άουτ

Στο 31’ ατομική προσπάθεια του Ρισβά, πάσα στον ξεμαρκάριστο Χαμοσφακίδη που σπαταλά την ευκαιρία να ισοφαρίσει

Στο 34’ ο Κοκοσούλας επιχειρεί σουτ ανάμεσα από κέντρο και μεγάλη περιοχή βλέπει την μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι του Σταθάτου

Στο 38’ ο Χαμοσφακίδης πασάρει στον ξεμαρκάριστο Σαμαρά που με σουτ κάνει το 1-1

Στο 40’ απευθείας φάουλ του Κοκοσούλα η μπάλα άουτ

Στο 42’ σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή του Στάθη η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι

Στο 43’ σουτ από πλάγια θέση δεξιά στα χέρια του Καϊπάνου Β.

Στο 44’ σουτ του Στάθη σχεδόν στο ύψος του πέναλτυ η προβολή του Γιώτη που γλυτώνει σίγουρο γκολ

Στο 47’ πρώτη καλή προσπάθεια στο β μέρος για τους φιλοξενούμενους με Στάθη- Χαμοσφακίδη, ο τελευταίος δεν σουτάρει, δίνει πάσα και έτσι χάθηκε η ευκαιρία για γκολ.

Στο 56’ σουτ του Κοκοσούλα άουτ

Στο 59’ ο Σαλαούνης εκτελεί απευθείας φάουλ η μπάλα πηγαίνει στο δεξί παραθυράκι του Κούστα που με υπερένταση διώχνει την μπάλα σε κόρνερ

Στο 64’ κάθετη μπαλιά Καλύβα σε Χαμοσφακίδη διώχνει σε κορνερ ο Καϊπάνος Γ.

Στο 65’ ο διαιτητής Βελαώρας λανθασμένα σφυρίζει οφσάιντ το γκολ του Χαμοσφακίδη χωρίς υπόδειξη του β’ βοηθού Καζανά που ορθώς άφησε το παιχνίδι αφού δεν υπήρχε παράβαση.

Στο 66’ και οι δύο ομάδες μένουν με 10 παίχτες μετά από αποβολή Κατσάνου και Καϊπάνου

Στο 71’ είπε ΟΧΙ σε πέναλτυ που υπέπεσε ο Δημητρόπουλος στον Ρισβά.

Στο 73’ πλασέ του Χαμοσφακίδη σε κόρνερ οι αμυντικοί

Στο 82’ ο Καλύβας ξεμαρκάριστος κάνει το σουτ και η μπάλα άουτ

Στο 84’ ανεπανάλυπτο τετ-α-τετ Χαμοσφακίδη πλασάρει τον Καϊπάνο Β. και ενώ η μπάλα φαινόταν ότι καταλήγει στα δίχτυα πέρασε σαδιστικά από το αριστερό δοκάρι

Στο 87’ σουτ του Ρισβά που ήταν μόνος περνά κι αυτό άουτ

Στο 88’ σουτ ο Καλύβας από θέση φορ δεν μπορεί να πλασάρει εύστοχα

Στο 91’ φάση διαρκείας στα καρέ του Καϊπάνου διώχνουν οι αμυντικοί

ΑΟ ΕΛΑΙΟΦΥΤΟΥ (Καρτσακλής Θωμάς): Καϊπάνος Β., Χαραμης, Δημητρόπουλος (84’ Χασιώτης), Γιώτης (70’ Πεταρούδας), Καϊπάνος Γ., Καρδάρας, Μακεδόνας (78’ Καράνταλης), Σαλαούνης, Σιμονιάν, Κοκοσούλας, Τουρλίδας.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ (Κουρνέτας Μάκης): Σταθάτος (46’ Κούστας), Παναγιωτόπουλος, Καρβέλης, Κατσάνος, Παπουτσόπουλος, Σαρρής (15΄λ.τ Σαμαράς), Καλύβας, Μακρής, Στάθης (79’ Μωραΐτης), Ρισβάς, Χαμοσφακίδης.

Πηγή: ΕΘΝΙΚΗ ΗΧΩ

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr