Νίκησε και έπιασε κορυφή η Αναγέννηση Μεσολογγίου

 

Αναγέννηση Μεσολογγίου – ΑΟ Ελαιοφύτου 3-0

Νίκη με 3-0 σημείωσε το πρωί της Κυριακής στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου η Αναγέννηση Μεσολογγίου που στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των Play-Offsτης Γ κατηγορίας για την άνοδο στην Β κατηγορία υποδέχτηκε την ομάδα του Ελαιοφύτου.

Νευρικό και χωρίς μεγάλες φάσεις το πρώτο μέρος, με τους γηπεδούχους να μπαίνουν καλυτέρα στο δεύτερο μέρος και μόλις στο 47΄ θα καταφέρουν με κεφαλιά του Κατσαβού να πάρουν κεφάλι στου σκορ 1-0. Στο 56΄οι φιλοξενούμενοι θα μείνουν με 10 παίκτες με τον Χαραμή να αποβάλλετε με απευθείας κόκκινη κάρτα για χτύπημα σε αντίπαλο.

Μέσα στο επόμενο τέταρτο του παιχνιδιού η αριθμητική υπεροχή θα μετουσιαστεί σε ακόμα δυο τέρματα για τους γηπεδούχους, στο 67΄ ο Σαμαράς θα σπάσει την μπάλα στο ύψος στης μεγάλης περιοχής, με ευθύβολο σουτ στην δεξιά γωνία ο Παναγιωτόπουλος θα κάνει το 2-0, και στο 70΄ σέντρα του Στάθη από δεξιά στην καρδία της άμυνας, κεφαλιά του Ρισβά και 3-0.

Αρκετός ο φίλαθλος κόσμος που βρέθηκα για ακόμα μια φορά στο πλευρό της Αναγέννησης, που μετά την σημερινή νίκη ισοβαθμείς στην πρώτη θέση με 14 βαθμούς με τον Μακρυνειακό.

Το φιλμ του αγώνα:

8΄σλεντρα στο δεύτερο δοκάρι του Καλύβα, μονοκόμματο σουτ του Ρισβά άουτ.

28΄σεντρα του Σαμαρά, αδύναμο σουτ μέσα από την περιοχή του Ρισβά στην αγκαλιά του Καϊπάνου.

34΄εκτελεση κόρνερ του Ρισβά, κεφαλιά του Κατσάνου άουτ.

39΄σουτ του Σαμαρά ψηλά άουτ.

47΄γκοολ, ατομική προσπάθεια από δεξιά και σέντρα του Καλύβα, κεφαλιά του Κατσαβού και 1-0.

48΄σουτ έξω από την περιοχή με την μπάλα να κοντράρει πάνω στον Σωτηρόπουλο και να καταλήγει στην αγκαλιά του Κοκόρη.

56΄με δέκα θα μείνει στον αγωνιστικό χώρο η ομάδα του Ελαιοφύτου, καθώς ο Χαραμής θα αντικρύσει την απευθείας κόκκινη κάρτα του ρέφερι του παιχνιδιού για χτύπημα σε αντίπαλο.

65΄σέντρα του Καλύβα, σουτ πάνω στην κίνηση του Στάθη ελάχιστα άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

67΄γκοολ, ο Σαμαράς θα σπάσει την μπάλα στο ύψος στης μεγάλης περιοχής, με ευθύβολο σουτ στην δεξιά γωνία ο Παναγιωτόπουλος θα κάνει το 2-0.

70΄γκοολ, σέντρα του Στάθη από δεξιά στην καρδία της άμυνας, κεφαλιά του Ρισβά και 3-0.

77΄σουτ του Μωραΐτη με καλές προϋποθέσεις με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Παναγιωτόπουλος Δ., Βαλλιάνος και Δημονίτσας.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Μάκης Κουρνέτας) Κοκόρης, Ρήγας, Παναγιωτόπουλος, Κατσάνος, Παπουτσόπουλος (77΄Καρβέλης), Μακρής, Καλύβας, Στάθης, Κατσαβός (72΄Καγιάς), Ρισβάς, Σαμαράς (67΄Μωραϊτης).

ΑΟ ΕΛΑΙΟΦΥΤΟΥ: (Θωμάς Καρτσακλής) Καϊπάνος, Μακεδόνας, Δημητρόπουλος (46΄Χασιώτης), Γιώτης, Βασιλείου, Σαλούμης, Καραπιπέρης (43΄λ.τ ΤουρλίδαςΔ.), Καρδάρας, Σωτηρόπουλος (66΄Τουρλίδας Δ.), Κοκοσούλας, Σιμονιάν.

Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου

 

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr