Ήττα και αποκλεισμός για τον Αλικυρναϊκό στο κύπελλο από τη Ματαράγκα

Ήττα και αποκλεισμός με σκορ 2-1 το απόγευμα της Τέταρτης στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου για την ομάδα του Αλικυρναϊκού από τον Αράκυνθος Ματαράγκας για την 2η φάση του κυπέλλου.

Παρουσία αρκετών φίλων και των δυο ομάδων διεξήχθη ένα πολύ καλό παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες  παρ ότι τις δυο ομάδες της χώριζε και μια κατηγορία, με πάθος, δυνατά μαρκαρίσματα, αλλά και μικρό εντάσεις οι οποίες όμως με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων τελείωναν άμεσα.

Οι γηπεδούχοι παρά τις απουσίες βασικών παικτών μπήκαν πιο δυνατά στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού με αποτέλεσμα στο 9΄ και μετά από φάση διάρκειας με τον Μαντέλο στο ντεμπούτο του με την φανέλα του Αλικυρναϊκού να ανοίγει το σκορ για την ομάδα του 1-0.

Η ομάδα της Ματαράγκας που παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο με αρκετές αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι του πρωταθλήματος κόντρα στην ΑΕΜ, θα πάρει μετρά στο γήπεδο και θα καταφέρει στο 41΄με τον Ζαπαντιώτη να φέρει το παιχνίδι στα ίσια 1-1.

Στο δεύτερο μέρος θα παρακολουθήσουμε ένα ανοιχτό παιχνίδι με φάσεις εκατέρωθεν μπροστά στις δυο εστίες. Στο 70΄μετα από κόρνερ του Παπαδόπουλου για τους φιλοξενούμενους ο Κουρσάρης θα εκμεταλλευτή την αδράνεια της άμυνας του Αλικυρναϊκού και με κεφαλιά θα δώσει προβάδισμα στην ομάδα του κάνοντας και την ολική ανατροπή 1-2.

Ο Αλικυρναϊκός θα πιέσει για να φτάσει στην ισοφαρίσει στα εναπομείναντα λεπτά, δημιουργώντας αξιόλογες στιγμές που θα περάσουν όμως ανεκμετάλλευτες.

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων (92΄) για τους φιλοξενούμενους θα αποβληθεί με κόκκινη κάρτα, δεύτερη κίτρινη ο Παπαδόπουλος για φάουλ πάνω σε αντίπαλο.

Οι κυριότερες στιγμές του αγώνα:

9΄ΓΚΟΟΛ, εκτέλεση φάουλ του Δάλλα στην περιοχή, κεφαλιά Πασπαλιάρη αποκρούει ενστικτωδώς ο Γκρέκας, στην επαναφορά με σουτ ο Μαντέλος θα κάνει το 1-0.

23΄σουτ του Βδουκάκη, σε κόρνερ ο Μπράτσικας.

36΄σουτ του Στέφανου Τριφιάτη, με την μπάλα να περνάει διπλά από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

37΄σουτ του Μάνθου, θα μαζέψει ο Γκρέκας.

41΄ΓΚΟΟΛ, γύρισμα από αριστερά του Μπανάκα στο πρώτο δοκάρι, προβολή του Ζαπαντιώτη στην κλειστή γωνία και 1-1.

46΄ωραία ατομική προσπάθεια από αριστερά του Βδουκάκη και σουτ, σε κόρνερ ο Μπράτσικας.

50΄σέντρα του Γιώργου Τριφιάτη, κεφαλιά Μάνθου θα μαζέψει ο Γκρέκας.

52΄σουτ του Γιώργου Τριφιάτη, λίγο άουτ.

57΄απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κουζέλη, θα μπλοκάρει ο Μπράτσικας.

70΄ΓΚΟΟΛ, εκτέλεση κόρνερ του Παπαδόπουλου στην καρδιά της περιοχής, με κεφαλιά ο αφύλακτος Κουρσάρης θα δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του κάνοντας το 1-2.

80΄μεγαλη χαμένη ευκαιρία για τους γηπεδούχους, μπαλιά στην πλάτη στης άμυνας, σουτ του Στέφανου Τριφιάτη από πλάγια θέση ελάχιστα άουτ.

82΄γυρισμα στην περιοχή των φιλοξενούμενων, κεφαλιά του Παπανικολάου θα μαζέψει χωρίς πρόβλημα ο Γκρέκας.

88΄απευθείας εκτέλεση φάουλ του Δάλλα, ασταθής απόκρουση του Γκρέκα και κόρνερ.

92΄φαουλ του Παπαδόπουλου πάνω στον Στέφανο Τριφιάτη, δεύτερη κίτρινη κάρτα για τον παίκτη της Ματαράγκας που θα μείνει με 10 παίκτες.

94΄δυνατό σουτ του Δάλλα θα αποκρούσει ο Γκρέκας και θα διώξουν οι αμυντικοί.

95΄γυρισμα στην περιοχή, σουτ του Πασπαλιάρη από καλή θέση άουτ.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Λιόνας, Βασιλόπουλος και Σούζας.

Αλικυρναϊκός: (Δημήτρης Ξηρός) Μπράτσικος, Κοκόρης, Τσαλαφούτας, Ζέρβας, Μαντέλος, Πασπαλιάρης, Τριφιάτης Σ., Δάλλας, Κέσκος (67΄Δημητρούκας), Μάνθος (76΄Παπανικολάου), Τριφιάτης Γ,.

Αράκυνθος Ματαράγκας: (Σπύρος Μπούρδος) Γκρέκας, Μπουκαρης, Κουτρούλης, Χαραλάμπους, Κουρσάρης, Κορομπύλης (63΄Παπαδόπουλος), Χήρας (52΄Σιβληκας), Κουζέλης (70΄Ευαγγελόπουλος), Μπανάκας, Βδουκάκης, Ζαπαντιώτης (76΄Σαλλαπας).

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr