Νίκη για τον Νέο Αμφίλοχο επί του Ατρόμητου Αντιρρίου για το κύπελλο

Σε ένα δυνατό παιχνίδι με πάθος και από τις δύο ομάδες ο Νέος Αμφίλοχος πήρε τη νίκη περνώντας στην 4η φάση του κυπέλλου ΕΠΣΑ με σκορ 4-3.

Η ομάδα της Αμφιλοχίας κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 3ο λεπτό με τον Παγώνη ο Ατρόμητος αντέδρασε άμεσα και στο 6ο λεπτό ισοφάρισε με σουτ μέσα από την περιοχή του Καλαβρουζιώτη Ανδρέα. Λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου στο 41’ ο Παγώνης με ατομική προσπάθεια, μπήκε στην περιοχή και κρέμασε τον τερματοφύλακα του Ατρόμητου κάνοντας το 2-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Κούσης ανέβασε το δείκτη του σκορ για τον Αμφίλοχο στο 56ο λεπτό 3-1, ο Ατρόμητος μείωσε και πάλι στο 64ο λεπτό με τον Αλεξόπουλο 3-2.

Ο χορός των γκολ /όμως δεν σταμάτησε εδώ και στο 88ο λεπτό ο Τσιούνης Απ. σκοράρει για τον Αμφίλοχο 3-2 και στις καθυστερήσεις ο Καλαβρουζιώτης Θ. διαμόρφωσε το τελικό 4-3.

Πηγή: e-maistros.gr

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr